ilman vakuuksia logo

Kilpailuta Credigo ja 30+ muuta pankkia

CredigoCredigo on 500 – 5000 euron suuruinen kulutusluotto, joka myönnetään hakijalle ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan takaisinmaksuaika on 24 – 60 kuukautta riippuen omasta taloudellisesta tilanteesta.

  • Lainaa 1000 - 60 000€
  • Ilman vakuuksia ja takaajia
  • Vertaile tarjouksia muiden lainapalveluiden kesken
  • Nopea ja helppo kilpailutus

Palvelun käyttäminen on helppoa ja vaivatonta

1. Täytä ilmainen hakemus

Hakemuslomakkeen täyttäminen vie keskimäärin 3 minuuttia. Hakemuslomakkeessa kysytään perustietosi ja tulotasosi. Lähetämme hakemuksesi eteenpäin yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle.

2. Selaa lainatarjouksia

Saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen jopa useita esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös halutessasi kirjautua hallintapaneeliin tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia.

3. Valitse sopiva lainatarjous

Kun olet päättänyt minkä lainatarjouksen valitset voit viimeistellä hakemuksesi hetkessä ja laina maksetaan tilillesi viipymättä. Jos tarjoukset eivät miellytä voit jättää tarjoukset hyväksymättä.

Yhteistyössä

Credigo
Vippi.fi
Saldo
Ostosraha logo
Ferratum logo
Easycredit
Rahapalvelu
Lainaamo
POP Pankki logo
Nordea logo
Resurs Bank logo
suomilimiitti logo
lainasto
credit24
bondora logo
cashbuddy logo
vivus logo
yleislaina
nordcredit

Credigo lainahakemus

Saat lainatarjouksen myös Credigolta kun lähetät palveluumme lainahakemuksen. Lainahakemuksesi välitetään sekä Credigolle, että muille pankeille. Näin voit helposti vertailla lainayhtiötä ja katsoa kuka tarjoaa lainaa parhaimmilla ehdoilla.

Lainatarjoukset

Hakemuksen lähetettyäsi alat saamaan lainatarjouksia lähes välittömästi. Viimeisimmät lainatarjoukset tulevat saman päivän aikana. Saat lainatarjoukset myös sähköpostiisi, joten voit tarkastella niitä myös myöhemmin. Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta eikä sido ottamaan lainaa.

Kysymyksiä Credigosta:

Kuka voi hakea Credigo lainaa?

Lainanhakija tulee olla 20 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin. On myös mahdollista, että Credigo ei myönnä lainaa, mutta joku toinen lainapalvelu voi tehdä tarjouksen.

Kuinka suurta lainaa Credigo myöntää?

Credigon myöntämät lainasummat ovat 500 – 5000 euroa. Mitä parempi luottokelpoisuutesi on arvion perusteella, sitä suurempaa lainaa voit hakea.

Kuinka pitkä takaisinmaksuaika Credigon lainoissa on?

Takaisinmaksuajat vaihtelevat 24 – 60 kuukauden välillä. Pienimmän lainasumman kohdalla laina-aika on 24 kuukautta ja suurimman 60 kuukautta.

Voiko Credigolla pitää maksuvapaita kuukausia?

Kyllä voi. Credigo tarjoaa mahdollisuuden pitää maksuvapaita kuukausia kaksi kertaa vuoden aikana. Näissä tapauksissa ota yhteyttä Credigon asiakaspalveluun.

Mitä liitteitä minun tulee toimittaa?

Sinun ei tarvitse toimittaa lainkaan palkkatodistusta tai muita tulotodistuksia. Voit hakea lainaa ilman liitteitä hetkessä.