ilman vakuuksia logo

Kuinka paljon juuri sinä voit saada lainaa?

Haluatko tietää kuinka paljon juuri sinä voit saada lainaa ja millä korolla? Me välitämme lainahakemuksesi eteenpäin yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle. Saat tietää mihin hintaan sinulle ollaan valmiita lainaamaan rahaa!

Rahat tilillä jopa samana päivänä

Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja saat päätöksen heti.

Vakuuksia tai taakajia ei tarvita

Palvelustamme haettu laina ei vaadi vakuuksia tai takaajia.

Mobiiliystävällinen, 24/7

Tavoitat meidät millä tahansa laitteella vuorokauden ympäri.

Luotettava ja turvallinen

Arvostamme yksityisyyttäsi. Sivusto on suojattu vahvalla HTTPS/TLS - salauksella. Kaikki tiedonsiirto tapahtuu salatussa ympäristössä.

Ilmanvakuuksia.fi palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Katso heti mihin hintaan saat lainaa.

Näin Ilmanvakuuksia.fi toimii

1. Täytä ilmainen hakemus

Hakemuslomakkeen täyttäminen vie keskimäärin 3 minuuttia. Hakemuslomakkeessa kysytään perustietosi ja tulotasosi. Lähetämme hakemuksesi eteenpäin yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle.

2. Selaa lainatarjouksia

Saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen jopa useita esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös halutessasi kirjautua hallintapaneeliin tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia.

3. Valitse sopiva lainatarjous

Kun olet päättänyt minkä lainatarjouksen valitset voit viimeistellä hakemuksesi hetkessä ja laina maksetaan tilillesi viipymättä. Jos tarjoukset eivät miellytä voit jättää tarjoukset hyväksymättä.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Tiedä mihin hintaan juuri sinä saat lainaa ja kuinka paljon

Monelle luotonhakijalle on epäselvää kuinka paljon heidän on mahdollista saada lainaa ja millä ehdoin. Juuri tähän tarkoitukseen tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden saada näkymä lainamarkkinoille maksuttoman lainojen kilpailutus palvelumme avulle. Kun lähetät lainahakemuksesi meille me toimitamme sen eteenpäin yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle jotka antavat sinulle tarjouksen omasta lainastaan. Kaikki saamasi lainatarjoukset ovat esihyväksyttyjä joten voit koska tahansa hyväksyä tai hylätä saamasi lainatarjoukset.

Jos löydät itsellesi sopivan lainan voit saman tien päättää hyväksyä lainatarjouksen, jonka jälkeen laina maksetaan tilillesi parhaimmillaan jopa saman päivän aikana.

Tarvitsetko yli 30 000 euron lainaa?

Jos lainatarpeesi on suurempi, esimerkiksi uuden auton ostamiseen tai kesämökin remontoimiseen on järkevämpää täyttää lainahakemus yhteishakijan kanssa. Näin luotonatajat voivat ja usein laskevat korkoatasoaan merkittävästi ja mahdollistavat parhaimmillaan jopa 60 000 euron lainaamisen tarvitsemallasi maksuajalla.

Pyytäessäsi lainatarjouksia et sitoudu mihinkään

Palvelumme kautta lähetetty lainahakemus on maksuton ja ei sido sinua mihinkään. Saat tietää heti mihin hintaan juuri sinä saat lainaa ja millä ehdoin.

Tarinamme on sinunkin tarinasi

Olemme omistautuneet asiakkaillemme

Perinteisesti lainanhakijoita on kohdeltu kaikkia samalla tavalla; niin uusia kuin vanhoja asiakkaitakin. Mielestämme tämä perinteinen ajattelutapa on väärin.

Siksi perustimme Ilmanvakuuksia.fi lainapalvelun, jotta lainanhakija tuntisi saavansa henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua, jossa tarpeisiin vastataan parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluamme auttaa lainanhakijoita saamaan lainansa mahdollisimman edullisesti auttamalla heitä löytämään juuri heille parhaiten sopivat lainatarjoukset.

Oletko valmis aloittamaan?

Kuinka paljon voin saada lainaa? Katso maksutta.

Tämä lainahakemus ei sido sinua mihinkään. Saat lainatarjoukset sitoumuksetta!

Esimerkki luoton kustannuksista

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.