ilman vakuuksia logo

Kilpailuta Ostosraha ja 25+ muuta pankkia

Ostosraha logoOstosraha on 300 – 4000 euron suuruinen kertaluotto, joka voidaan myöntää hakijalle ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee 12 – 36 kuukauden välillä.

  • Lainaa 1000 - 60 000€
  • Ilman vakuuksia ja takaajia
  • Vertaile tarjouksia muiden lainapalveluiden kesken
  • Nopea ja helppo kilpailutus

Palvelun käyttäminen on helppoa ja vaivatonta

1. Täytä ilmainen hakemus

Hakemuslomakkeen täyttäminen vie keskimäärin 3 minuuttia. Hakemuslomakkeessa kysytään perustietosi ja tulotasosi. Lähetämme hakemuksesi eteenpäin yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle.

2. Selaa lainatarjouksia

Saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen jopa useita esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös halutessasi kirjautua hallintapaneeliin tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia.

3. Valitse sopiva lainatarjous

Kun olet päättänyt minkä lainatarjouksen valitset voit viimeistellä hakemuksesi hetkessä ja laina maksetaan tilillesi viipymättä. Jos tarjoukset eivät miellytä voit jättää tarjoukset hyväksymättä.

Yhteistyössä

Credigo
Vippi.fi
Saldo
Ostosraha logo
Ferratum logo
Easycredit
Rahapalvelu
Lainaamo
POP Pankki logo
Nordea logo
Resurs Bank logo
suomilimiitti logo
lainasto
credit24
bondora logo
cashbuddy logo
vivus logo
yleislaina
nordcredit

Ostosraha lainahakemus

Saat lainatarjouksen myös Ostosrahalta kun lähetät palveluumme lainahakemuksen. Lainahakemuksesi välitetään sekä Ostosrahalle, että muille pankeille. Näin voit helposti vertailla lainayhtiötä ja katsoa kuka tarjoaa lainaa parhaimmilla ehdoilla.

Lainatarjoukset

Hakemuksen lähetettyäsi alat saamaan lainatarjouksia lähes välittömästi. Viimeisimmät lainatarjoukset tulevat saman päivän aikana. Saat lainatarjoukset myös sähköpostiisi, joten voit tarkastella niitä myös myöhemmin. Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta eikä sido ottamaan lainaa.

Kysymyksiä Ostosrahasta:

Kuka voi hakea Ostosraha lainaa?

Lainanhakija tulee olla 21 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin. On myös mahdollista, että Ostosraha ei myönnä lainaa, mutta joku toinen lainapalvelu voi tehdä tarjouksen.

Kuinka suurta lainaa Ostosraha myöntää?

Ostosrahan myöntämät lainasummat ovat 400 – 3000 euroa. Mitä parempi luottokelpoisuutesi on arvion perusteella, sitä suurempaa lainaa voit hakea.

Kuinka pitkä takaisinmaksuaika Ostosrahan lainoissa on?

Takaisinmaksuajat vaihtelevat 12 – 36 kuukauden välillä. Pienimmän lainasumman kohdalla laina-aika on 12 kuukautta ja suurimman 36 kuukautta.

Voiko Ostosrahalla pitää maksuvapaita kuukausia?

Kyllä voi. Ostosraha tarjoaa mahdollisuuden pitää maksuvapaita kuukausia kaksi kertaa vuoden aikana. Näissä tapauksissa ota yhteyttä Ostosrahan asiakaspalveluun.

Mitä liitteitä minun tulee toimittaa?

Sinun ei tarvitse toimittaa lainkaan palkkatodistusta tai muita tulotodistuksia. Voit hakea lainaa ilman liitteitä hetkessä.