ilman vakuuksia logo

Kilpailuta Saldo ja 30+ muuta pankkia

SaldoSaldo on se suomalainen arjen rahoittaja joka tarjoaa 100 – 10 000 euron lainoja ilman vakuuksia ja takaajia. Takaisinmaksuaika joustaa 3 – 85 kuukauden välillä.

  • Lainaa 1000 - 60 000€
  • Ilman vakuuksia ja takaajia
  • Vertaile tarjouksia muiden lainapalveluiden kesken
  • Nopea ja helppo kilpailutus

Palvelun käyttäminen on helppoa ja vaivatonta

1. Täytä ilmainen hakemus

Hakemuslomakkeen täyttäminen vie keskimäärin 3 minuuttia. Hakemuslomakkeessa kysytään perustietosi ja tulotasosi. Lähetämme hakemuksesi eteenpäin yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle.

2. Selaa lainatarjouksia

Saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen jopa useita esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös halutessasi kirjautua hallintapaneeliin tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia.

3. Valitse sopiva lainatarjous

Kun olet päättänyt minkä lainatarjouksen valitset voit viimeistellä hakemuksesi hetkessä ja laina maksetaan tilillesi viipymättä. Jos tarjoukset eivät miellytä voit jättää tarjoukset hyväksymättä.

Yhteistyössä

Credigo
Vippi.fi
Saldo
Ostosraha logo
Ferratum logo
Easycredit
Rahapalvelu
Lainaamo
POP Pankki logo
Nordea logo
Resurs Bank logo
suomilimiitti logo
lainasto
credit24
bondora logo
cashbuddy logo
vivus logo
yleislaina
nordcredit

Saldo lainahakemus

Saat lainatarjouksen myös Saldolta kun lähetät palveluumme lainahakemuksen. Lainahakemuksesi välitetään sekä Saldolle, että muille pankeille. Näin voit helposti vertailla lainayhtiötä ja katsoa kuka tarjoaa lainaa parhaimmilla ehdoilla.

Lainatarjoukset

Hakemuksen lähetettyäsi alat saamaan lainatarjouksia lähes välittömästi. Viimeisimmät lainatarjoukset tulevat saman päivän aikana. Saat lainatarjoukset myös sähköpostiisi, joten voit tarkastella niitä myös myöhemmin. Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta eikä sido ottamaan lainaa.

Kysymyksiä Saldosta:

Kuka voi hakea Saldo lainaa?

Lainanhakija tulee olla 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin. On myös mahdollista, että Saldo.com ei myönnä lainaa, mutta joku toinen lainapalvelu voi tehdä tarjouksen.

Kuinka suurta lainaa Saldo myöntää?

Saldon myöntämät lainasummat ovat 100 – 10 000 euroa. Mitä parempi luottokelpoisuutesi on arvion perusteella, sitä suurempaa lainaa voit hakea.

Kuinka pitkä takaisinmaksuaika Saldon lainoissa on?

Takaisinmaksuajat vaihtelevat 3 – 85 kuukauden välillä. Pienimmän lainasumman kohdalla laina-aika on 3 kuukautta ja suurimman 85 kuukautta.

Voiko Saldolla pitää maksuvapaita kuukausia?

Kyllä voi. Saldo tarjoaa mahdollisuuden pitää maksuvapaita kuukausia kaksi kertaa vuoden aikana. Näissä tapauksissa ota yhteyttä Saldon asiakaspalveluun.

Mitä liitteitä minun tulee toimittaa?

Sinun ei tarvitse toimittaa lainkaan palkkatodistusta tai muita tulotodistuksia. Voit hakea lainaa ilman liitteitä hetkessä.