Edullinen laina. Turvallisesti.

Edullista lainaa on mahdollista saada netistä nopeasti yksinkertaisen hakemuksen avulla. Halvimman lainan löytämiseksi kannattaa vertailla tarjolla olevia vaihtoehtoja sekä lainojen todellista vuosikorkoa.

Täytä maksuton hakemus ja tarkista korkotasosi!

500€60 000€
Ilmanvakuuksia.fi palvelun käyttäminen on ilmaista. Saat useita lainatarjouksia eteesi nopealla 1 minuutin hakemuksella. Lainaa voi hakea aina 500€ jopa 60 000€ asti ilman vakuuksia ja takaajia.

Miten Ilmanvakuuksia.fi toimii?

1. Täytä ilmainen hakemus

Hakemuslomakkeen täyttäminen vie keskimäärin 1 minuutin. 

2. Selaa lainatarjouksia

Saat heti hakemuksen lähetettyäsi eteesi useita lainatarjouksia, joista saat itse valita mieleisimmän.

3. Valitse sopiva lainatarjous

Valittuasi lainatarjouksen, siirry viimeistelemään hakemus luotonantajan sivuille ja saat rahat nopeasti tilille.

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä sido mihinkään.

Asiakkaidemme kokemuksia

4,6⭐⭐⭐⭐⭐
Perustuu 1279 arvosteluun verkossa.
⭐⭐⭐⭐⭐ 3. lokakuuta 2022
Ville Mäkitalo
Nopea ja asiallinen palvelu!
⭐⭐⭐⭐⭐ 2. lokakuuta 2022
Maiju Nieminen
Mukava ja helppo palvelu. Laina löytyi nopeasti!
⭐⭐⭐⭐⭐ 16. syyskuuta 2022
Vesa Pudas
Lainojen yhdistäminen onnistui 15 minuutissa.
⭐⭐⭐⭐⭐ 14. syyskuuta 2022
Ritva Nuotio
Pitää paikkansa tuo 1 minuutin hakemus. Suosittelen.

Tarinamme on sinunkin tarinasi

Olemme omistautuneet asiakkaillemme

Perinteisesti lainanhakijoita on kohdeltu kaikkia samalla tavalla; niin uusia kuin vanhoja asiakkaitakin. Mielestämme tämä perinteinen ajattelutapa on väärin.

Siksi perustimme Ilmanvakuuksia.fi lainapalvelun, jotta lainanhakija tuntisi saavansa henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua, jossa tarpeisiin vastataan parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluamme auttaa lainanhakijoita saamaan lainansa mahdollisimman edullisesti auttamalla heitä löytämään juuri heille parhaiten sopivat lainatarjoukset.

Oletko valmis aloittamaan?

Laina jota tarvitset. Nopeasti.

Tämä lainahakemus ei sido sinua mihinkään. Saat lainatarjoukset sitoumuksetta!

Edullinen laina löytyy vertailun avulla

Kuten jo äskeisessä osiossa totesimme, että edullinen laina löytyy vertailun avulla. Jos lainatarpeesi on 500 ja 60 000 euron väliltä, voit kilpailuttaa lainat yhteistyökumppaniemme avulla. Nopeimmillaan laina voidaan maksaa tilillesi saman päivän aikana. Suurin osa yhteistyökumppaneistamme tarjoaa vakuudettomia lainoja.

Jossain tapauksissa voit tarvita edullista lainojen yhdistämistä kalliiden pikavippien kuittaamiseksi. Vertailun avulla voit myös löytää edullisen yhdistelylainan.

Täytä yläpuolelta löytyvä hakemus ja saat useita lainatarjouksia, jonka avulla edullisen lainan löytäminen helpottuu.

Mistä asioista edullinen laina muodostuu?

Jos tarkoituksena on löytää mahdollisimman edullinen laina, täytyy ymmärtää ne asiat mistä luoton hinta muodostuu. Lainakulut vaihtelevat suuresti eri pankkien välillä. Lainavertailu on huomattavasti helpompaa, kun ymmärtää mitä vertailussa tulee ottaa huomioon.

Lainahinnoittelussa tulee kiinnittää huomio ainakin nimelliskorkoon, avausmaksuun, tilinhoitopalkkioon ja todelliseen vuosikorkoon. Näihin lainan hintaan vaikuttaviin tekijöihin paneudumme tarkemmin seuraavissa kappaleissa.

Nimelliskorko

Käytännössä nimelliskorko on lainan hinta, joka maksetaan lainanantajalle ”korvauksena” lainan myöntämisestä. Nimelliskorko on yksi oleellisin osa, johon kannattaa kiinnittää huomio lainavertailua tehdessä.

Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että vakuudeton laina pienellä korolla ei välttämättä ole se halvin vaihtoehto. Edullinen laina on mahdollista löytää vasta kun kaikki lainaan liittyvät kulut on huomioitu.

Avausmaksu

Avausmaksulla tarkoitetaan kertaluontoista kustannusta, joka peritään lainan nostamisesta. Avausmaksu voi kulkea myös nimellä perustamismaksu tai aloituspalkkio. Käytännössä kaikki nimitykset tarkoittavat yhtä ja samaa.

Avausmaksut eivät välttämättä ole suurin lainan kokonaiskustannuksia kasvattava tekijä, mutta etenkin autolainoissa tämä kulu voi olla kohtalaisen suuri.

Tilinhoitopalkkio

Tilinhoitopalkkio on kulu, joka veloitetaan automattisesti lainan takaisinmaksun yhteydessä. Tyypillisesti tilinhoitopalkkiot ovat kuukaudessa 5 ja 12 euron väliltä.

Todellinen vuosikorko

Edullisen lainan metsästämisessä todellinen vuosikorko on tärkein elementti. Edullisen ja kilpailukykyisen koron löytämisessä tulisi vertailla vain todellista vuosikorkoa. Käytännössä todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainaan liittyvät kustannukset.

Todellisen vuosikoron lisäksi laina-aika on myös erittäin oleellinen asia. Eri pankkien ja rahoituslaitoksien koroissa ja edellä mainituissa kuluissa voi olla suuriakin eroja. Tästä syystä suosittelemme kilpailuttamaan lainat, jotta vältyt maksamasta korkeita kuluja.

Miten voin hakea edullista lainaa netistä?

Edullisen lainan hakeminen on yksinkertaista ja koko prosessin voi suorittaa verkossa. Nettilainan hakeminen ei edellytä lainapalavereissa käymistä eikä sinun tarvitse erikseen kertoa hakemasi lainan käyttötarkoitusta.

Pankkilainaan verrattuna nettilainan hyödyllisin etu on ehdottomasti nopeus. Näin voit hakea lainaa ilmanvakuuksia.fi sivuston avulla:

  1. Valitse yläpuolelta löytyvästä lainalaskurista tarvittava lainasumma ja lähetä hakemus eteenpäin
  2. Tarkastele saamiasi lainatarjouksia
  3. Valitse itsellesi sopivin ja edullisin lainatarjous
  4. Siirry viimeistelemään hakemuksesi luotonantajan sivustolle
  5. Rahat maksetaan tilillesi heti tai viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa

 

Miksi sain hylätyn lainapäätöksen?

Lainaa hakiessasi luottotietosi tarkistetaan automaattisesti, jotta lainanantajat varmistuvat maksukyvystäsi. Yksi hylättyyn lainapäätökseen johtaneista syistä voi olla riittämätön ikä. Esimerkiksi jotkut lainapalvelut voivat vaatia hakijoilta jopa 20-24 vuoden ikää.

Kielteinen lainapäätös voi johtua myös epäsäännöllisistä tuloista tai jos hakijalla on useita avoimia laskuja, jotka ovat jo aiheuttaneet maksuhäiriömerkinnän.

Jos haluat varmistua hyväksytystä lainapäätöksestä, toimi näin: osoita lainoittajalle maksukykysi tai ota hakemukseen mukaan rinnakkaishakija. Odota riittävän kauna ennen kuin haet lainaa, jos luottotiedoissasi on maksuhäiriömerkintä. Pyri myös maksamaan kaikki nykyiset velat tai laskut kerralla pois tai anna pankille vakuudeksi jotain omaisuutta.

Maksuhäiriömerkinnän poistuminen voi kestää jopa kolme vuotta, jos se on aiheutunut ulosotosta. Lainaa ei ole mahdollista saada ilman luottotietoja, sillä pankki voi katsoa, ettei asiakas selviydy lainan takaisinmaksamisesta ja pahimmillaan voi seurata ylivelkaantuminen.

Jos sait kielteisen luottopäätöksen nettipankista, voit testata mahdollisuuksiasi saada lainaa kivijalkapankista. Usein kuitenkin kivijalkapankit ovat asettaneet lainan saamiseksi nettipankkiakin tiukemmat ehdot. Kivijalkapankit voivat vaatia niin pienille kuin suuremmillekin lainoille joko vakuuksia tai takaajia. Tällöin lainan saaminen edellyttää henkilötakaajan tai omaisuuden käyttämistä.

Täytä Ilmanvakuuksia lainahakemus ja katso voitko saada hyväksytyn lainapäätöksen.

Yhdistä lainat edullisemmaksi lainaksi

Jossain tapauksissa kalliit luotot tai osamaksut kannattaa yhdistää yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Koko prosessi tapahtuu seuraavalla tavalla:

  • Laske olemassa olevien lainojen/osamaksujen jäljellä olevat summat yhteen
  • Hae lainaa sen verran, että se kattaa kaikki nykyiset luotot tai osamaksut
  • Täytä ilmainen ja yksinkertainen lainahakemus. Ensimmäiset lainatarjoukset saat muutamissa minuuteissa
  • Hyväksy verkkopankkitunnuksillasi edullisin ja sopivin yhdistelylainatarjous
  • Käytä hakemasi laina nykyisten lainojen tai osamaksujen maksamiseen
 

Jatkossa maksettavanasi on yksi yhdistelylaina, joka sisältää edullisemman koron. 

Ilmanvakuuksia kilpailuttaa lainasi

Ilmanvakuuksia on 100 % kotimainen palvelu, jonka avulla voit kilpailuttaa lainasi maksuttomalla ja ei-sitovalla hakemuksella. Palvelun käyttäminen edellyttää 20 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja, säännöllisiä palkka- tai eläketuloja.

Palvelu kilpailuttaa vakuudettomat 500 – 60 000 euron lainat, joille on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa 1-15 vuotta. Hakemuksesi toimitetaan yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle kilpailutettavaksi.

Kun päätät vertailla lainoja, kiinnitä eritoten huomio korkoon, tilinhoitomaksuun ja avausmaksuun. Tarkista myös, että lainan kuukausierä mukautuu talouteesi sopivaksi. Pieni kuukausierä voi kuulostaa houkuttelevammalta vaihtoehdolta, mutta loppupeleissä se voi vain kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia. Myös liian suuri kuukausierä ei ole hyvä, sillä rahaa tulisi jäädä lainan lyhentämisen jälkeen myös muihin menoihin.

Halutessasi voit maksaa lainasi nopeammin takaisin ilman ylimääräisiä kustannuksia. Tarvittaessa voit hakea lainaa yhteishakijan kanssa, jolloin on mahdollisuus saada alhaisempi korko ja joustavammat ehdot etenkin, kun puhutaan suuremmista lainasummista.

Kuka voi hakea lainaa? 

Kaikilla lainanmyöntäjillä on omanlaiset kriteerit, jotka jokaisen hakijan tulee täyttää. Tyypillisesti lainaa on mahdollista saada, kunhan on iältään vähintään täysi-ikäinen, luottotiedot ovat puhtaat ja tulot ovat säännölliset.

Varsinkin suuremmissa lainoissa ikävaatimus voi olla tätäkin korkeampi. Esimerkiksi voit pyytää lainatarjouksia sivustoltamme, kunhan olet vähintään 20-vuotias.

Edullinen laina kokemuksia

Netin ihmeellinen maailma on mahdollistanut lainan hakemisen verkossa. Vaikka lainaa on mahdollista saada nykyään erittäin helposti ja jopa pankkilainaa edullisemmin, kannattaa kaikkiin vaihtoehtoihin tutustua ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Yleisesti ottaen nettilainat ovat saaneet kuluttajilta kiitosta ja hyvän vastaanoton. Useimmat hakijat ovat saaneet edullista lainaa ja etenkin löytäneet halvan yhdistelylainan.

Negatiiviset palautteet koskevat lähinnä kielteisen luottopäätöksen tai liian pienen lainan saamista. Yksinkertaisesti kielteinen luottopäätös voi johtua hakijan riittämättömistä tai epäsäännöllisistä tuloista, maksuhäiriömerkinnästä tai jostain muusta seikasta, jonka perusteella luotonmyöntäjä on todennut maksukykysi heikoksi.

Yhteenvetona voimme todeta, että edullista lainaa on mahdollista saada, kunhan muistaa hyödyntää lainojen kilpailuttamista.

Edullinen laina – UKK

Miten voin kilpailuttaa lainan?

Lainojen kilpailuttaminen on erittäin yksinkertainen ja nopea prosessi, kunhan hyödyntää tähän erikoistunutta palvelua. Esimerkiksi sivustomme kilpailuttaa kaikenkokoiset lainat ja antaa asiakkaalle hänen vaatimuksiinsa sopivimmat lainatarjoukset. Saat tarjouksia vain sellaisilta toimijoilta, joiden ehdot täytät. Teemme yhteistyötä useiden luotettavien pankkien ja rahoituslaitoksien kanssa.

Vaikuttaako vakuus lainan hintaan?

Vakuudellinen laina on huomattavasti edullisempi mitä vakuudeton laina. Vakuuden tarkoituksena on estää pankkia tekemästä luottotappiota, jos asiakas ei selviydy lainan takaisinmaksamisesta.

Voinko saada monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella?

Kun hyödynnät lainan kilpailuttajaa, voit saada parhaimmillaan saada yhdellä hakemuksella jopa yli kymmenen tarjousta. Keskimääräisten tarjouksien voi saada noin 1-5 ja siihen vaikuttaa suoraan asiakkaan taloudellinen tilanne. Tämä lainatarjouksien määrä on kuitenkin suuntaa antava ja lopullinen määrä selviää vasta kun lähetät oman hakemuksen.

Voiko edullista lainaa saada ilman vakuuksia tai takaajia?

Edullista lainaa on mahdollista saada täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Kuitenkin rinnakkaishakija voi olla hyvä vaihtoehto, etenkin jos tarkoituksena on hakea suurempaa lainaa.

Vaikuttaako lainasumma lainan hintaan?

Käytännössä mitä suurempi laina, sitä edullisemmaksi sen lopullinen hinta tulee. Pieni laina taas puolestaan sisältää suuremman koron. Pienemmällä lainasummalla varustetut luotot kulkivat aikaisemmin nimellä pikalaina tai pikavippi. Lainaa ei kannata hakea koron tai koon perusteella, vaan hakijan oman lainatarpeen mukaan.

Voiko työtön saada edullista lainaa?

Useimmat lainanmyöntäjät edellyttävät hakijalta säännöllisiä ja vakaita tuloja, joten voi olla vaikeaa saada lainaa työttömänä. Voit kuitenkin täyttää maksuttoman sekä ei-sitovan hakemuksen ja tarkistaa voitko saada lainaa ilman tuloja.