ilman vakuuksia logo

Etusivu    Kulutusluotto    Joustoluotto    Pikavippi

Kulutusluotto

Hae kulutusluotto ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa. Me pyrimme etsimään sinulle edullisimman lainan. Kilpailuta lainasi Ilmanvakuuksia palvelun avulla ja voit säästää tuhansia euroja selvää rahaa!

Rahat tilillä jopa samana päivänä

Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja saat päätöksen heti.

Vakuuksia tai taakajia ei tarvita

Palvelustamme haettu laina ei vaadi vakuuksia tai takaajia.

Mobiiliystävällinen, 24/7

Tavoitat meidät millä tahansa laitteella vuorokauden ympäri.

Luotettava ja turvallinen

Arvostamme yksityisyyttäsi. Sivusto on suojattu vahvalla HTTPS/TLS - salauksella. Kaikki tiedonsiirto tapahtuu salatussa ympäristössä.

Ilmanvakuuksia.fi palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Katso heti mihin hintaan saat lainaa.

Esimerkki luoton kustannuksista

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

1. Täytä ilmainen hakemus

Hakemuslomakkeen täyttäminen vie keskimäärin 3 minuuttia. Hakemuslomakkeessa kysytään perustietosi ja tulotasosi. Lähetämme hakemuksesi eteenpäin yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle.

2. Selaa lainatarjouksia

Saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen jopa useita esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös halutessasi kirjautua hallintapaneeliin tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia.

3. Valitse sopiva lainatarjous

Kun olet päättänyt minkä lainatarjouksen valitset voit viimeistellä hakemuksesi hetkessä ja laina maksetaan tilillesi viipymättä. Jos tarjoukset eivät miellytä voit jättää tarjoukset hyväksymättä.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on suurempi kertalaina, jota haetaan joko vakuudellisena tai vakuudettomana. Ilmanvakuuksia.fi kilpailuttaa asiakkaiden kulutusluottotarpeet maksuttomasti ja ilman sitoutumispakkoa. Näin voit koska tahansa katsoa mihin hintaan juuri sinä saisit lainaa.

Kuluttajalainojen historia juontaa juurensa jo kauas teollistumisen ajalle, mutta Suomessa varsinainen kulutusluottobuumi alkoi vasta 80-luvulla jolloin rahoitustoimintaa vapautettiin.

Netistä haettavien vakuudettomien lainojen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti, koska ne vastaavat usein paremmin ja nopeammin kuluttajien eriäviin rahantarpeisiin.

Suomessa toimii tällä hetkellä yli 30 erilaista pankkia ja rahoituslaitosta joiden toiminta rajoittuu verkkoon. Näiden kaikkien tavoittaminen itse on työlästä ja aikaa vievää, jonka takia palvelumme avulla nopeutat hakemuksen toimittamista ja saat lainapäätöksen heti suuremmalla varmuudella kun yhden pankin sijaan tarjouksen laativat monet pankit.

Kulutusluotto vertailu - mistä halvin laina?

Vaikka lakimuutos jossa kulutusluottojen korkokatto 2020 säädettiin 10 prosenttiin eduskunnan toimesta, on silti vakuudettomien lainojen hintojen välillä merkittäviä eroja. Halvimmillan kulutusluotto voi napsahtaa noin 4,5 prosentin korolla ja kalleimmillaan reilu 20 prosentin korolla. Korkoon ja lainakustannuksiin vaikuttavat yksilölliset tekijät joita pankit käyttävät luottopäätöksen tekemiseen.

Jos verrataan lainaa ilman vakuuksia perinteiseen pankkien tarjoaman vakuudellisen täsmäluotto -tuotteeeseen. Huomataan nopeasti miten paljon nämä kaksi samanlaista lainaa eroavat toisistaan. Pankkien prosessit ovat hitaita ja kankeita, myös lainojen hyväksymisaste on alhainen verrattuna vaadittujen dokumenttien määrään.

Lisäksi vakuudellinen kulutusluotto on sidottu Euriboriin monessa pankissa, joka tekee lainojen koroista hyvin volatiilejä. Vakuudettomisssa lainoissa puolestaan on kiinteä korko, joka ei laina-aikana muutu suuntaan tai toiseen.

Vakuudettomat kulutusluotot eivät myöskään vaadi vakuuksia tai taakjia. Se tarkoittaa sitä, että lainan saamiseksi ei tarvitse asettaa henkilötakausta tai omaisuusvakuutta.

Kuinka nopeasti lainat maksetaan?

Nykypäivän ihmiset ovat varsin kärsimättömiä ja heidän taloustilanteensa vaatii lainat mahdollisimman nopeasti jotta tarvittavat järjestelyt saadaan tehtyä.

Tästä syystä palvelussamme on mukana sellaisia lainaa myöntäviä tahoja, jotka maksavat kulutusluoton heti tilille, kun lainasopimus on allekirjoitettu. Maksu tapahtuu reaaliajassa kaikkiin suurimpiin pankkeihin kuten: OP, Nordea, Danske Bank, Aktia, S-Pankki ja Ålandsbanken. Pieniin pankkeihin rahojen siirtymisessä voi kestää muutama pankkipäivä.

Myös lainsäädännöllisyys täytyy lainojen maksussa ottaa huomioon, sillä Suomen lain mukaan lainoja ei saa maksaa asiakkaan tileille kello 7 – 23 välisenä aikana eli toisin sanoen lainahakemuksen voi lähettää yö-aikaan, mutta laina voidaan maksaa vasta aamulla tilille.

Kulutusluotto ilman liitteitä

Palvelumme kautta lainan hakemisen yhteydessä ei pyydeä palkkatodistusta tai eläketodistusta, koska suurin osa lainoista pystytään myöntämään ilman tarkempaa dokumenttien tarkastelua. Suuremmissa lainoissa kuitenkin liitteitä voi joutua toimittamaan joten varaudu siihen jo valmiiksi etsimällä mahdollisesti tarvittavat dokumentit.

Kun pyydät lainatarjoukset tiedät ennen lainasopimuksen allekirjoittamista pitääkö sinun toimittaa liitteitä kun luotonantajat ovat sinuun yhteydessä mikäli tarvitsevat lisätietoa.

Voiko lainaa saada ilman tuloja ja työpaikkaa koska liitteitä ei vaadita?

Työttömyys ei ole este lainan saamiselle. On totta, että työttömyys heikentää asemaasi lainamarkkinoilla, mutta se ei estä sinua saamasta lainaa. Jokaisen lainanhakijan tilanne punnitaan yksilöllisesti.

Jos työttömät eivät saisi lainaa millä he rahottaisivat elämisen, kun työttömät ovat juuri ne henkilöt jotka ovat kaikkein suurimmassa avuntarpeessa? Eli työtön voi saada lainaa, mutta usein pienempiä lainasummia.

Voiko kulutusluoton saada ilman luottotietoja?

Valitettavasti Suomen laki kieltää lainaamisen henkilöille joilla on maksuhäiriömerkintä. On kuitenkin joitakin poikkeustilanteita ja palveluita joissa myös luottotiedoton voi saada lainaa.

Voiko kulutusluottoa käyttää asuntolainan vakuutena?

Pankit asettavat aina omat vaatimuksensa asuntolainojen suhtaan. Osa pankeista voi hyväksyä kulutusluoton osana vakuutta, mutta sinun tulee varmistaa se ensin pankilta.

Miten kilpailutan kulutusluoton ilman vakuuksia?

Pääset hakemaan kulutusluottoa netistä ilman vakuuksia sivun yläosassa olevasta hakemuksesta. Ensin sinun tulee kuiten varmistaa, että täytät seuraavat palvelussa vaaditut kriteerit:

  • Ikäraja: lainanhakijan tulee olla 20-vuotias jotta lainatarjouksia voidaan laatia.
  • Muut:  hakijalla ei saa olla aktiivisia maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi tarvitse verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen sopimuksen loppuunviemiseksi.

Ennen kuin päätät hakevasi lainaa voit käyttää kulutusluotto laskuria apunasi sopivan lainan suunnittelemisessa. Hakemuksen yhteydessä voit katsoa mikä on lainan hinta ja miten lainalyhennykset luonnistuvat ilmoitetuilla tiedoilla.

Voit parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, kun asetat lainasumman ja takaisinmaksuajan realistisesti verrattuna oman talouden maksukykyysi.

Kulutusluoton voi maksaa takaisin ennenaikaisesti tai vaihtoehtoisesti ottaa maksuajaksi joustavan ratkaisun, jolloin saat itse vaikuttaa lainan takaisinmaksuaikaan. Tarvittaessa osa lainapalveluista myöntää lyhennysvapaita kuukausia, jolloin asiakkaan tarvitsee maksaa vain lainan korot.

Oletko valmis aloittamaan?

Laina jota tarvitset. Nopeasti.

Tämä lainahakemus ei sido sinua mihinkään. Saat lainatarjoukset sitoumuksetta!