Kulutusluotto Kilpailutettuna.

Hae kulutusluotto ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa. Me pyrimme etsimään sinulle edullisimman lainan. Kilpailuta lainasi Ilmanvakuuksia palvelun avulla ja voit säästää tuhansia euroja selvää rahaa!

500€60 000€
Ilmanvakuuksia.fi palvelun käyttäminen on ilmaista. Saat useita lainatarjouksia eteesi nopealla 1 minuutin hakemuksella. Lainaa voi hakea aina 500€ jopa 60 000€ asti ilman vakuuksia ja takaajia.

Miten Ilmanvakuuksia.fi toimii?

1. Täytä ilmainen hakemus

Hakemuslomakkeen täyttäminen vie keskimäärin 1 minuutin. 

2. Selaa lainatarjouksia

Saat päätöksen heti hakemuksen lähetettyäsi. Saamasi lainatarjoukset eivät sido ottamaan lainaa.

3. Valitse sopiva lainatarjous

Valittuasi lainatarjouksen, siirry viimeistelemään hakemus luotonantajan sivuille ja saat rahat nopeasti tilille.

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä sido mihinkään.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on suurempi kertalaina, jota haetaan joko vakuudellisena tai vakuudettomana. Ilmanvakuuksia.fi kilpailuttaa asiakkaiden kulutusluottotarpeet maksuttomasti ja ilman sitoutumispakkoa. Näin voit koska tahansa katsoa mihin hintaan juuri sinä saisit lainaa.

Kuluttajalainojen historia juontaa juurensa jo kauas teollistumisen ajalle, mutta Suomessa varsinainen kulutusluottobuumi alkoi vasta 80-luvulla jolloin rahoitustoimintaa vapautettiin.

Netistä haettavien vakuudettomien lainojen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti, koska ne vastaavat usein paremmin ja nopeammin kuluttajien eriäviin rahantarpeisiin.

Suomessa toimii tällä hetkellä yli 30 erilaista pankkia ja rahoituslaitosta joiden toiminta rajoittuu verkkoon. Näiden kaikkien tavoittaminen itse on työlästä ja aikaa vievää, jonka takia palvelumme avulla nopeutat hakemuksen toimittamista ja saat lainapäätöksen heti suuremmalla varmuudella kun yhden pankin sijaan tarjouksen laativat monet pankit.

Kulutusluotto vertailu - mistä halvin laina?

Vaikka lakimuutos jossa kulutusluottojen korkokatto 2020 säädettiin 10 prosenttiin eduskunnan toimesta, on silti vakuudettomien lainojen hintojen välillä merkittäviä eroja. Halvimmillaan kulutusluotto voi napsahtaa noin 4,5 prosentin korolla ja kalleimmillaan reilu 20 prosentin korolla. Korkoon ja lainakustannuksiin vaikuttavat yksilölliset tekijät joita pankit käyttävät luottopäätöksen tekemiseen.

Jos verrataan lainaa ilman vakuuksia perinteiseen pankkien tarjoaman vakuudellisen täsmäluotto -tuotteeseen. Huomataan nopeasti miten paljon nämä kaksi samanlaista lainaa eroavat toisistaan. Pankkien prosessit ovat hitaita ja kankeita, myös lainojen hyväksymisaste on alhainen verrattuna vaadittujen dokumenttien määrään.

Lisäksi vakuudellinen kulutusluotto on sidottu Euriboriin monessa pankissa, joka tekee lainojen koroista hyvin volatiileja. Vakuudettomissa lainoissa puolestaan on kiinteä korko, joka ei laina-aikana muutu suuntaan tai toiseen.

Vakuudettomat kulutusluotot eivät myöskään vaadi vakuuksia tai taakajia. Se tarkoittaa sitä, että lainan saamiseksi ei tarvitse asettaa henkilötakausta tai omaisuusvakuutta.

Kuinka nopeasti lainat maksetaan?

Nykypäivän ihmiset ovat varsin kärsimättömiä ja heidän taloustilanteensa vaatii lainat mahdollisimman nopeasti jotta tarvittavat järjestelyt saadaan tehtyä.

Tästä syystä palvelussamme on mukana sellaisia lainaa myöntäviä tahoja, jotka maksavat kulutusluoton heti tilille, kun lainasopimus on allekirjoitettu. Maksu tapahtuu reaaliajassa kaikkiin suurimpiin pankkeihin kuten: OP, Nordea, Danske Bank, Aktia, S-Pankki ja Ålandsbanken. Pieniin pankkeihin rahojen siirtymisessä voi kestää muutama pankkipäivä.

Myös lainsäädännöllisyys täytyy lainojen maksussa ottaa huomioon, sillä Suomen lain mukaan lainoja ei saa maksaa asiakkaan tileille kello 7 – 23 välisenä aikana eli toisin sanoen lainahakemuksen voi lähettää yö-aikaan, mutta laina voidaan maksaa vasta aamulla tilille.

Kulutusluotto ilman liitteitä

Palvelumme kautta lainan hakemisen yhteydessä ei pyydeä palkkatodistusta tai eläketodistusta, koska suurin osa lainoista pystytään myöntämään ilman tarkempaa dokumenttien tarkastelua. Suuremmissa lainoissa kuitenkin liitteitä voi joutua toimittamaan joten varaudu siihen jo valmiiksi etsimällä mahdollisesti tarvittavat dokumentit.

Kun pyydät lainatarjoukset tiedät ennen lainasopimuksen allekirjoittamista pitääkö sinun toimittaa liitteitä kun luotonantajat ovat sinuun yhteydessä mikäli tarvitsevat lisätietoa.

Voiko lainaa saada ilman tuloja ja työpaikkaa koska liitteitä ei vaadita?

Työttömyys ei ole este lainan saamiselle. On totta, että työttömyys heikentää asemaasi lainamarkkinoilla, mutta se ei estä sinua saamasta lainaa. Jokaisen lainanhakijan tilanne punnitaan yksilöllisesti.

Jos työttömät eivät saisi lainaa millä he rahottaisivat elämisen, kun työttömät ovat juuri ne henkilöt jotka ovat kaikkein suurimmassa avuntarpeessa? Eli työtön voi saada lainaa, mutta usein pienempiä lainasummia.

Voiko kulutusluoton saada ilman luottotietoja?

Valitettavasti Suomen laki kieltää lainaamisen henkilöille joilla on maksuhäiriömerkintä. On kuitenkin joitakin poikkeustilanteita ja palveluita joissa myös luottotiedoton voi saada lainaa.

Voiko kulutusluottoa käyttää asuntolainan vakuutena?

Pankit asettavat aina omat vaatimuksensa asuntolainojen suhtaan. Osa pankeista voi hyväksyä kulutusluoton osana vakuutta, mutta sinun tulee varmistaa se ensin pankilta.

Miten kilpailutan kulutusluoton ilman vakuuksia?

Pääset hakemaan kulutusluottoa netistä ilman vakuuksia sivun yläosassa olevasta hakemuksesta. Ensin sinun tulee kuiten varmistaa, että täytät seuraavat palvelussa vaaditut kriteerit:

  • Ikäraja: lainanhakijan tulee olla 20-vuotias jotta lainatarjouksia voidaan laatia.
  • Muut:  hakijalla ei saa olla aktiivisia maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi tarvitse verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen sopimuksen loppuunviemiseksi.

Ennen kuin päätät hakevasi lainaa voit käyttää kulutusluotto laskuria apunasi sopivan lainan suunnittelemisessa. Hakemuksen yhteydessä voit katsoa mikä on lainan hinta ja miten lainalyhennykset luonnistuvat ilmoitetuilla tiedoilla.

Voit parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, kun asetat lainasumman ja takaisinmaksuajan realistisesti verrattuna oman talouden maksukykyysi.

Kulutusluoton voi maksaa takaisin ennenaikaisesti tai vaihtoehtoisesti ottaa maksuajaksi joustavan ratkaisun, jolloin saat itse vaikuttaa lainan takaisinmaksuaikaan. Tarvittaessa osa lainapalveluista myöntää lyhennysvapaita kuukausia, jolloin asiakkaan tarvitsee maksaa vain lainan korot.

Oletko valmis aloittamaan?

Laina jota tarvitset. Vastaus heti.

Tämä lainahakemus ei sido sinua mihinkään.