Joustoluotto matalalla korolla.

Hae edullista joustoluottoa ilman vakuuksia. Varmista edullisen lainan löytyminen ja kilpailuta joustolainasi Ilmanvakuuksia palvelun avulla ja voit säästää tuhansia euroja selvää rahaa!

500€60 000€
Ilmanvakuuksia.fi palvelun käyttäminen on ilmaista. Saat useita lainatarjouksia eteesi nopealla 1 minuutin hakemuksella. Lainaa voi hakea aina 500€ jopa 60 000€ asti ilman vakuuksia ja takaajia.

Miten Ilmanvakuuksia.fi toimii?

1. Täytä ilmainen hakemus

Hakemuslomakkeen täyttäminen vie keskimäärin 1 minuutin. 

2. Selaa lainatarjouksia

Saat päätöksen heti hakemuksen lähetettyäsi. Saamasi lainatarjoukset eivät sido ottamaan lainaa.

3. Valitse sopiva lainatarjous

Valittuasi lainatarjouksen, siirry viimeistelemään hakemus luotonantajan sivuille ja saat rahat nopeasti tilille.

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä sido mihinkään.

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on kulutusluoton ja pikavipin tapainen rahoitustuote, mutta se poikkeaa näistä kahdesta merkittävästi. Joustoluottoa voidaan kuvailla joustavana lainana jossa asiakas saa itse päättää lainansa takaisinmaksuaikataulun.

Lainojen suuruus vaihtelee tilanteesta ja luotonantajasta riippuen, mutta se voi olla jopa 50 000 euroa.

Ilmanvakuuksia.fi auttaa löytämään vakuudettoman joustoluoton

Kaikista lainatuotteista joustoluotoissa vaihtelevat kustannukset eniten. Haluamme auttaa sinua löytämään halvimman mahdollisen joustolainan tarjoamalla sinulle maksuttoman palvelun, jossa voit toimittaa lainahakemuksen yli 20 joustoluottoyhtiölle yhdellä kertaa.

Joustoluottojen suosio räjähti käsiin 2000-luvun alussa, jolloin ensimmäiset netistä haettavat joustolainat tulivat tunnetuiksi. Lainaa oli mahdollista saada käyttöön pelkästään tekstiviestillä pyytämällä nostoja.

Nykyään joustolaina -järjestelmät toimivat siten, että luot maksuttoman asiakastilin johon saat tunnukset kun hakemus on hyväksytty. Tunnusten saamisen jälkeen saat käyttöösi omatilin jossa näet kuinka paljon sinulle on myönnetty saldoa. Tästä saldosta joka palvelussa näkyy voit nostaa tarvittavia summia rahaa omaan käyttöösi sovelluksen tai selaimen avulla.

Kaikki palvelumme kautta haetut joustoluotot on mahdollista saada käyttöön ilman vakuuksia, koska kyse on vakuudettomista nettilainoista.

Mikä on joustoluoton hinta?

Kaikissa lainoissa hinta ei muodostu samalla tavalla. Esimerkiksi joustoluotoissa todellinen vuosikorko voi muodostua muun muassa tilinhoitopalkkioista, luoton avauspalkkioista, nostopalkkioista ja muista lisäpalveluista.

Suosittelemme aina lainaa hakiessa tarkastelemaan todellista vuosikorkoa. Se kertoo lainasta kokonaisuudessaan perittävät kulut.

Kuitenkaan hinta ei aina ole täysin yksiselitteinen, sillä etenkin suuremmissa lainoissa korko määräytyy usein henkilön oman luottokelpoisuuden mukaan. Pienemmissä lainoissa korko ja muut kulut ovat usein kaikille asiakkaille samanlaisia.

Joustoluoton korko

Joustoluoton korko määräytyy kiinteästi tai henkilökohtaisesti. Kuintenkaan korko ei saa ylittää 20 prosentin laissa säädettyä korkokattoa.

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Suomessa lainan saamisen edellytys on 18-vuoden ikäraja, mutta palvelussamme vähimmäisikärajavaatimus on 20 vuotta, sillä haluamme varmistaa että asiakkaamme saavat lainaa mahdollisimman suurella todennäköisyydellä. Joustoluottoa hakiessa luottotiedot tarkistetaan, joten maksuhäiriömerkinnällä se ei ole mahdollista.

Lainan saaminen ei edellytä tositteita, eli lainaa voi saada ilman liitteitä, tuloja tai työpaikkaa. Jos muut perusedellytykset ovat kunnossa.

Miksi joustoluotto hylättiin?

Joissakin tapauksissa joustoluottoa ei voida myöntää asiakkaalle ja syitä voi olla useita. Pyrimme kuitenkin varmistamaan, että kielteistä päätöstä ei tulisi toimittamalla hakemuksen usealle rahoittajalle yhdellä kertaa.

Luotonantaja katsoo taustatietojasi kokonaisvaltaisesti ja muodostaa siten luottopäätöksen.

Monet eläkeläiset pitävät joustoluottoa hyvänä arjen rahavarastona, kun eläke jää pieneksi. Seuraavan kuukauden eläkkeestä joustolta nostettu saldo on helppo maksaa takaisin.

Joustoluoton käyttäminen

Päinvastoin kun kertalainassa, joustoluotossa ei ole kiinteitä maksuaikoja sillä laina on muodoltaan jatkuva. Joustoluottoa voi hakea autoon tai muuhun rahoitukseen nopeasti ja vaivattomasti, mutta varsinaiseen asuntolainaan se ei sovi.

Näin käytät joustolainaa

  • Täytä sivuillamme oleva lainahakemus, saat lainapäätöksen heti.
  • Valitse sopiva lainanantaja, joka tarjoaa joustoluottoa.
  • Avaa joustoluottotili, jolta voit nostaa rahaa käyttöösi aina kun tarvitsee.

Lasku tulee kuukausittain sähköpostilla tai halutessasi voit itse maksaa lainaa minimilyhennyksin luotonantajan verkkopalvelussa. Koko lainasumman voi maksaa takaisin myös kerralla, jolloin saldo palautuu takaisin nostettavaksi.

Jos tuntuu, että joustoluotto ei lyhene siirry verkkopalveluun tarkistamaan nykyinen velkasi määrä. Säädä maksuaikataulua siten, että saat varmasti lainaasi lyhennettyä.

Jos lainan kanssa tulee ongelmatilanteita tai käyttö tuntuu hankalalta, ota yhteyttä suoraan lainaa myöntäneen yhtiön asiakaspalveluun.

Joustoluotot maksetaan heti kaikkiin suurimpiin pankkeihin kuten: Nordea, OP, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, Ålandsbanken ja Danske Bank

Edullinen joustoluotto helposti

Vuosia taaksepäin joustoluotot olivat verkon kalleimpia lainoja, ennen kuin lainsäädäntöön tehtiin muutoksia. Alunperin ne syntyivät siten, että varsinaisille alle 2000 euron pikavipeille määrättiin korkokatto, mutta järjestelmän saattoi kiertää asettamalla jousto-tilin saldorajaksi 2001 euroa jolloin lainsäädäntö ei koskenut näitä rahoitustuotteita.

Nykyään joustolainat ovat turvallisia arjen rahoitusratkaisuja joita valvotaan tarkasti ja korot on säädetty 20 prosentin luokkaan.

Me autamme sinua hakemaan joustoluottoa helposti. Sinun ei tarvitse kuin täyttää lainahakemus sivuillamme ja toimitamme sen useille rahoitusyhtiöille jotka myöntävät joustoluottoja.

Helpon hakemisesta tekee se, että hakemuksen täyttäminen ei vaadi liitteitä ja vie vain muutaman minuutin. Tarjoukset saat heti eteesi ja myöhemmin sähköpostiisi paremmin tarkasteltaviksi.

Oletko valmis aloittamaan?

Laina jota tarvitset. Vastaus heti.

Tämä lainahakemus ei sido sinua mihinkään.