Pikavippi Näppärästi.

Hae pikavippiä heti ilman vakuuksia. Vippien hakeminen avullamme on vaivatonta ja turvallista. Kilpailuta lainasi Ilmanvakuuksia palvelun avulla ja voit säästää tuhansia euroja selvää rahaa!

500€60 000€
Ilmanvakuuksia.fi palvelun käyttäminen on ilmaista. Saat useita lainatarjouksia eteesi nopealla 1 minuutin hakemuksella. Lainaa voi hakea aina 500€ jopa 60 000€ asti ilman vakuuksia ja takaajia.

Miten Ilmanvakuuksia.fi toimii?

1. Täytä ilmainen hakemus

Hakemuslomakkeen täyttäminen vie keskimäärin 1 minuutin. 

2. Selaa lainatarjouksia

Saat päätöksen heti hakemuksen lähetettyäsi. Saamasi lainatarjoukset eivät sido ottamaan lainaa.

3. Valitse sopiva lainatarjous

Valittuasi lainatarjouksen, siirry viimeistelemään hakemus luotonantajan sivuille ja saat rahat nopeasti tilille.

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä sido mihinkään.

Mikä on pikavippi?

Pikavippi tulee ruotsinkielen sanoista snabblån, mutta Suomessa sille on muitakin vaakiintuneita termejä kuten pikalaina tai pikaluotto. Itse lainatuote ei juurikaan poikkea muista tuotteista kuin lainasummallaan ja takaisinmaksuajallaan joka usein on hyvin lyhyt.

Hyvin klassinen esimerkki pikavipistä on esimerkiksi 2000 euron laina 3 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Näiden nopeiden vakuudettomien lainojen hinnoissa on aina ollut suuria eroja, jonka takia me haluamme auttaa sinua löytämään kaikkein edullisimmat vipit nopeasti yhdellä hakemuksella.

Toimitamme meille lähettämäsi lainahakemuksen eteenpäin yli 20 erilaiselle pikavippifirmalle ja rahoitusyhtiölle jotka laativat sinulle omat henkilökohtaiset lainatarjoukset. Voit siis saada palvelumme kautta lainaa edullisemmin kuin suoraan luotonantajalta hakemalla, koska me pistämme pankit kilpailemaan sinusta.

Niissä tapauksissa joissa haluat itse vertailla lainoja sen sijaan, että me pyytäisimme lainatarjoukset puolestamme suositelemme kääntymään Nopeelaina.fi pikavippi -osion puoleen.

Onko pikavippi turvallinen?

Jo kauan pikavipit ovat olleet huonossa maineessa, mutta viime vuosina mainetta on saatu puhdistettua kun luotonantajat ovat tulleet läpinäkyvemmiksi luottopolitiikkansa suhteen. Samalla lainsäädäntöä kaikkien pikalainojen ympärillä on reilusti kiristetty.

Emme voi asettaa edes samalle viivalle vuosikymmenen takaista vippiä jos vertaamme sen turvallisuutta ja riskejä tämän päivän vippeihin. Ylen A-talkissa on hyvä juttu siitä minkälainen ja miten kallis pikavippi vielä reilu kymmenen vuotta sitten oli.

Pikavippien riskit

Riskien lista on pienentynyt merkittävästi vuosien saatossa ja jäljelle on jäänyt enää riski siitä, että asiakas ei pysty maksamaan lainaa takaisin ajallaan. Vain harva vipin ottaja ajautuu maksukyvyttömäksi pelkästään vipin takia. Usein taustalla on muita lainoja tai taloudellisia ongelmia jotka johtavat maksukyvyn heikkenemiseen.

Jos sinusta vähänkään tuntuu siltä, että taloutesi ei kestä pikalainaa – älä ota sitä riskiä. Ota yhteyttä mielummin velkaneuvontaan, kerro ongelmasi ja pyydä apua. Velkaantuminen voidaan estää mikäli velallinen herää itse tarpeeksi ajoissa tiedostamaan ongelman.

Mikä on pikavipin korko?

Kaikki kuluttajalainat ovat tiukan lainvalvonnan laisena ja tällä hetkellä korkokatto on säädetty 20 prosenttiin. Se tarkoittaa, että edes pienimmästä pikavipistä ei voi pyytää yli 20 prosentin korkoa.

Nykyään on siis mahdollista saada myös vippejä varsin edulliseen hintaan. Kuiten luotonantajat pyrkivät maksimoimaan voittonsa ja asettavat hinnan korkealle. Paras tapa saada halvin vippi on kilpailuttaa pikavipit palvelussamme ilmaiseksi ja ilman sitoutumista.

Ilmanvakuuksia.fi:stä haetun pikavipin korko voi olla mitä tahansa 4,5 – 20 prosentin välillä.

Korkohistoria

Nykyään tuntuu jo varsin hullulta ajatella, että pieni pikavippi on voinut maksaa tuhansia euroja korkojen huidellessa yli 100 prosentissa. Onneksi lainsäädäntö puuttui asiaan ja teki myös pienemmistä lainoista huomattavasti kuluttajaystävällisempiä

Kuka voi hakea pikavippiä ja miten?

Tavallisesti pikavippiä voi hakea kuka tahansa 18-vuotias, mutta palvelumme käyttäminen edellyttää 20 vuoden ikää. Tämä johtuu siitä, että yhteistyökumppanimme ovat nostaneet ikärajavaatimuksiaan nykyisen taloudellisen tilanteen takia.

Voit hakea pikavippiä heti täyttämällä yläpuolella oleva lainahakemus.

Ennen kuin lähetät hakemuksen voit laskeskella laskurin avulla tulevia lainalyhennyksiä ja suunnitella taloutta hieman pidemmälle.

Kun lainahakemus on lähetetty saat eteesi useita sinulle kustomoituja lainatarjouksia joista saat itse valita parhaimman. Vastaavasti jos et löydä yhtäkään hyvää tarjousta voit hylätä kaikki saamasi tarjoukset.

Varsinainen lainasopimus syntyy lainanhakijan ja luotonantajan välille, jossa Ilmanvakuuksia.fi ei ole osallisena.

Lainasopimuksen läpivienti vaatii allekirjoituksen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ennen kuin se voidaan maksaa asiakkaan tilille.

Onko osamaksu parempi kuin pikavippi?

Tähän voimme vastata jo heti ei. Osamaksut ovat ainakin tällä hetkellä huomattavasti kalliimpia niin yksityisiltä laitoksilta kuin perinteisiltä pankeilta kuin pikavipit. Osamaksujen korot ovat kiinteässä 20 prosentin luokassa, kun taas edullisimpia pikavippejä voi saada jopa 4 prosentin korolla.

Monesti osamaksuja tarjotaan niin autokauppoihin kuin elektroniikka ostoksiin ja monet ottavatkin sen ratkaisuna heti. On kuitenkin järkevämpi kilpailuttaa lainatarjoukset verkossa ennen kuin allekirjoittaa sopimuksen, koska kustannuserot voivat olla jopa usean tuhannen euron luokka.

Joustoluotto vai pikavippi?

Joustoluotto sopii sinulle paremmin, mikäli tarvitset lainaa jatkuvasti kuukaudesta toiseen. Jos tarvitset lainaa vain nyt ja könttäsummana on parempi valita pikavippi.

Kulutusluotolla ja pikavipillä ei juurikaan ole eroa – ne ovat yksi ja sama lainatuote. Suurin ero on siinä, että vippi on huomattavasti pienempi vain muutaman tuhannen euron luokkaa, kun taas kulutusluotto voi olla jopa 60 000 euroa.

Oletko valmis aloittamaan?

Laina jota tarvitset. Vastaus heti.

Tämä lainahakemus ei sido sinua mihinkään.