Tietoa meistä

Ilmanvakuuksia.fi on 100 prosenttisesti suomalainen lainapalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen. Jatkuvasti digitalisoituvan pankkimaailman murroksessa haluamme olla sinulle ensimmäinen vaihtoehto lainan hakemiseen liittyvissä kysymyksissä.

Ilmanvakuuksia.fi palvelussa voit kilpailuttaa uuden lainan tai yhdistää vanhat kalliit lainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhteistyökumppanimme ovat tarkoin valittuja vakavaraisia ja luotettavia rahoituslaitoksia ja lainanvälittäjiä.

Toimitamme lainahakemuksesi tiedot eteenpäin jonka jälkeen lainankilpailutuksen voittanut yhteistyökumppani on välittömästi yhteydessä sinuun.

Saat vapasti valita minkä luotonantajan kanssa teet lainasopimuksen. Rahat maksetaan tilillesi viipymättä lainasopimuksen tekemisen jälkeen.

Palvelun tehokkuus perustuu vapaaehtoisuuteen, et sitoudu mihinkään joten voit huoletta miettiä lainatarjouksia ja olla ottamatta lainaa ollenkaan.

Yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle lainoja ja mahdollinen lainasopimus tulee aina sinun ja valitsemasi luotonantajan välille. Ilmanvakuuksia.fi ja lainanhakija eivät solmi minkäänlaista lainasopimusta keskenään.

Palvelun käyttö on sinulle aina täysin maksutonta eikä sido sinua ottamaan lainaa.

100 prosenttisesti kotimaista