ilman vakuuksia logo

Vakuudeton laina jota tarvitset. Nopeasti.

Hae vakuudetonta lainaa netistä jopa 60 000 euroon asti. Saat useita esihyväksyttyjä lainatarjouksia parhaalla korolla. Vain kilpailuttamalla voit saada edullisimman lainan ilman vakuuksia!

Rahat tilillä jopa samana päivänä

Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja saat päätöksen heti.

Vakuuksia tai taakajia ei tarvita

Palvelustamme haettu laina ei vaadi vakuuksia tai takaajia.

Mobiiliystävällinen, 24/7

Tavoitat meidät millä tahansa laitteella vuorokauden ympäri.

Luotettava ja turvallinen

Arvostamme yksityisyyttäsi. Sivusto on suojattu vahvalla HTTPS/TLS - salauksella. Kaikki tiedonsiirto tapahtuu salatussa ympäristössä.

Ilmanvakuuksia.fi palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Katso heti mihin hintaan saat lainaa.

Näin Ilmanvakuuksia.fi toimii

1. Täytä ilmainen hakemus

Hakemuslomakkeen täyttäminen vie keskimäärin 3 minuuttia. Hakemuslomakkeessa kysytään perustietosi ja tulotasosi. Lähetämme hakemuksesi eteenpäin yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle.

2. Selaa lainatarjouksia

Saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen jopa useita esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös halutessasi kirjautua hallintapaneeliin tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia.

3. Valitse sopiva lainatarjous

Kun olet päättänyt minkä lainatarjouksen valitset voit viimeistellä hakemuksesi hetkessä ja laina maksetaan tilillesi viipymättä. Jos tarjoukset eivät miellytä voit jättää tarjoukset hyväksymättä.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Vakuudettomien lainojen koroissa on suuria eroja

Vakuudettomien lainojen korot vaihtelevat merkittävästi lainantarjoajan mukaan. Varmista, että saat lainallesi oikean hinnan kilpailuttamalla lainatarpeesi meillä.

Kilpailuttamalla lainasi varmistat, että saat edullisimman koron ja parhaimmat ehdot lainallesi. Voit vapaasti selailla saamiasi lainatarjouksia ja päättää itse hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset. Kaikki tarjoukset jotka saat ovat esihyväksyttyjä eli hakemuksen loppuunvieminen kestää vain muutaman minuutin.

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina tarkoittaa kulutusluottoa, joustoluottoa tai pikalainaa jonka saaminen ei vaadi lainanhakijalta takausta tai henkilövakuuksia. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asettaa lainkaan omaisuutta pantiksi etkä tarvitse lainallesi takaajaa. Vakuudettomat lainat maksetaan tilille yleensä jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Vakuudeton vs vakuudellinen laina?

Vakuudellinen laina tarkoittaa ns. perinteistä pankkilainaa, jossa hakijalta vaaditaan omaisuutta takeeksi lainaa vastaan. Vakuudetommien lainojen suosio on kasvanut viimevuosina merkittävästi, joka on parantanut kuluttajien asemaa lainamarkkinoilla. Tämän päivän vakuudettomat lainat ovat yhtä edullisia kuin suuremmista pankeista haettavat vakuudelliset lainat.

Miksi en hakisi lainaa suoraan luotonantajalta?

Jos päätät hakea lainaa suoraan luotonantajalta ei lainahakemuksesta tarvitse kilpailla. Tämä tarkoittaa, että korot ovat mahdollisimman otolliset luotonantajan näkökulmasta. Kun päätät kilpailuttaa vakuudettoman lainatarpeesi myös pankit kilpailevat lainastasi. Näin edullisimman tarjouksen antanut luottolaitos todennäköisesti voittaa ja saat korkotasosi mahdollisimman alas.

Tarinamme on sinunkin tarinasi

Olemme omistautuneet asiakkaillemme

Perinteisesti lainanhakijoita on kohdeltu kaikkia samalla tavalla; niin uusia kuin vanhoja asiakkaitakin. Mielestämme tämä perinteinen ajattelutapa on väärin.

Siksi perustimme Ilmanvakuuksia.fi lainapalvelun, jotta lainanhakija tuntisi saavansa henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua, jossa tarpeisiin vastataan parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluamme auttaa lainanhakijoita saamaan lainansa mahdollisimman edullisesti auttamalla heitä löytämään juuri heille parhaiten sopivat lainatarjoukset.

Oletko valmis aloittamaan?

Vakuudeton laina. Nopeasti.

Tämä lainahakemus ei sido sinua mihinkään. Saat lainatarjoukset sitoumuksetta!

Esimerkki luoton kustannuksista

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.