Vakuudeton laina. Helppo hakemus.

Hae vakuudetonta lainaa netistä jopa 60 000 euroon asti. Voit saada useita esihyväksyttyjä lainatarjouksia hyvällä korolla. Vain kilpailuttamalla voit saada edullisimman lainan ilman vakuuksia!

500€60 000€
Ilmanvakuuksia.fi palvelun käyttäminen on ilmaista. Saat useita lainatarjouksia eteesi nopealla 1 minuutin hakemuksella. Lainaa voi hakea aina 500€ jopa 60 000€ asti ilman vakuuksia ja takaajia.

Miten Ilmanvakuuksia.fi toimii?

1. Täytä ilmainen hakemus

Hakemuslomakkeen täyttäminen vie keskimäärin 1 minuutin. 

2. Selaa lainatarjouksia

Saat päätöksen heti hakemuksen lähetettyäsi. Saamasi lainatarjoukset eivät sido ottamaan lainaa.

3. Valitse sopiva lainatarjous

Valittuasi lainatarjouksen, siirry viimeistelemään hakemus luotonantajan sivuille ja saat rahat nopeasti tilille.

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä sido mihinkään.

Vakuudettomien lainojen koroissa on suuria eroja

Vakuudettomien lainojen korot vaihtelevat merkittävästi lainantarjoajan mukaan. Varmista, että saat lainallesi oikean hinnan kilpailuttamalla lainatarpeesi meillä.

Kilpailuttamalla lainasi varmistat, että saat edullisimman koron ja parhaimmat ehdot lainallesi. Voit vapaasti selailla saamiasi lainatarjouksia ja päättää itse hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset. Kaikki tarjoukset jotka saat ovat esihyväksyttyjä eli hakemuksen loppuun vieminen kestää vain muutaman minuutin.

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina tarkoittaa kulutusluottoa, joustoluottoa tai pikalainaa jonka saaminen ei vaadi lainanhakijalta takausta tai henkilövakuuksia. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asettaa lainkaan omaisuutta pantiksi etkä tarvitse lainallesi takaajaa. Vakuudettomat lainat maksetaan tilille yleensä jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Vakuudeton vs vakuudellinen laina?

Vakuudellinen laina tarkoittaa ns. perinteistä pankkilainaa, jossa hakijalta vaaditaan omaisuutta takeeksi lainaa vastaan. Vakuudetommien lainojen suosio on kasvanut viimevuosina merkittävästi, joka on parantanut kuluttajien asemaa lainamarkkinoilla. Tämän päivän vakuudettomat lainat ovat yhtä edullisia kuin suuremmista pankeista haettavat vakuudelliset lainat.

Miksi en hakisi lainaa suoraan luotonantajalta?

Jos päätät hakea lainaa suoraan luotonantajalta ei lainahakemuksesta tarvitse kilpailla. Tämä tarkoittaa, että korot ovat mahdollisimman otolliset luotonantajan näkökulmasta. Kun päätät kilpailuttaa vakuudettoman lainatarpeesi myös pankit kilpailevat lainastasi. Näin edullisimman tarjouksen antanut luottolaitos todennäköisesti voittaa ja saat korkotasosi mahdollisimman alas.

Tarinamme on sinunkin tarinasi

Olemme omistautuneet asiakkaillemme

Perinteisesti lainanhakijoita on kohdeltu kaikkia samalla tavalla; niin uusia kuin vanhoja asiakkaitakin. Mielestämme tämä perinteinen ajattelutapa on väärin.

Siksi perustimme Ilmanvakuuksia.fi lainapalvelun, jotta lainanhakija tuntisi saavansa henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua, jossa tarpeisiin vastataan parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluamme auttaa lainanhakijoita saamaan lainansa mahdollisimman edullisesti auttamalla heitä löytämään juuri heille parhaiten sopivat lainatarjoukset.

Oletko valmis aloittamaan?

Laina jota tarvitset. Vastaus heti.

Tämä lainahakemus ei sido sinua mihinkään.