ilman vakuuksia logo

Hae 500 - 50 000 € lainaa, saat lainapäätöksen heti

Lainahakemus minuutissa

Lainapäätös heti

Rahat tilille nopeasti

100 prosenttia suomalaista palvelua

Lainapäätös heti hakemuksen lähettämisen jälkeen

Ilmanvakuuksia.fi tarjoaa nopean lainahakemuksen verkossa. Saat lainapäätöksen heti, 24/7. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi lainaa.

Ilmanvakuuksia.fi paras suomalainen lainapalvelu verkossa

Rahat tilillä jopa samana päivänä

Lainahakemuksemme on nopea täyttää, saat päätöksen heti. Kun hakemus on hyväksytty rahat ovat tililläsi jopa samana päivänä.

Vakuuksia tai taakajia ei tarvita

Sinun ei tarvitse antaa lainkaan vakuuksia tai takaajia lainallesi. Kaikki palvelumme lainat ovat vakuudettomia.

Mobiiliystävällinen, 24/7

Tavoitat meidät millä tahansa laitteella vuorokauden ympäri. Tarvitset vain internet yhteyden.

Luotettava ja turvallinen

Sivustomme käyttäminen on täysin turvallista. Kaikki tiedonsiirto tapahtuu vahvasti salatussa ympäristössä.

Tarinamme on sinunkin tarinasi

Olemme omistautuneet asiakkaillemme

Perinteisesti lainanhakijoita on kohdeltu kaikkia samalla tavalla; niin uusia kuin vanhoja asiakkaitakin. Mielestämme tämä perinteinen ajattelutapa on väärin.

Siksi perustimme Ilmanvakuuksia.fi lainapalvelun, jotta lainanhakija tuntisi saavansa henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua, jossa tarpeisiin vastataan parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluamme auttaa lainanhakijoita saamaan lainansa mahdollisimman edullisesti auttamalla heitä löytämään juuri heille parhaiten sopivat lainatarjoukset.

Oletko valmis aloittamaan?

Saat lainapäätöksen heti. Useita tarjouksia.

Tämä lainahakemus ei sido sinua mihinkään. Saat lainatarjoukset sitoumuksetta!

Esimerkki luoton kustannuksista

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.