Lainaa heti tilille. Turvallisesti.

Iskikö äkillinen rahantarve ja laina pitäisi saada tilille mahdollisimman nopeasti? Tällöin apu voi löytyä lainantarjoajasta, jonka kautta voi hakea vakuudetonta lainaa heti tilille.

Täytä maksuton hakemus ja kilpailuta pankit. Parhaimmillaan hakemus tavoittaa jopa 25 pankin lainatarjoukset. 

500€60 000€
Ilmanvakuuksia.fi palvelun käyttäminen on ilmaista. Saat useita lainatarjouksia eteesi nopealla 1 minuutin hakemuksella. Lainaa voi hakea aina 500€ jopa 60 000€ asti ilman vakuuksia ja takaajia.

Miten Ilmanvakuuksia.fi toimii?

1. Täytä ilmainen hakemus

Hakemuslomakkeen täyttäminen vie keskimäärin 1 minuutin. 

2. Selaa lainatarjouksia

Saat heti hakemuksen lähetettyäsi eteesi useita lainatarjouksia, joista saat itse valita mieleisimmän.

3. Valitse sopiva lainatarjous

Valittuasi lainatarjouksen, siirry viimeistelemään hakemus luotonantajan sivuille ja saat rahat nopeasti tilille.

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä sido mihinkään.

Asiakkaidemme kokemuksia

4,6⭐⭐⭐⭐⭐
Perustuu 1279 arvosteluun verkossa.
⭐⭐⭐⭐⭐ 3. lokakuuta 2022
Ville Mäkitalo
Nopea ja asiallinen palvelu!
⭐⭐⭐⭐⭐ 2. lokakuuta 2022
Maiju Nieminen
Mukava ja helppo palvelu. Laina löytyi nopeasti!
⭐⭐⭐⭐⭐ 16. syyskuuta 2022
Vesa Pudas
Lainojen yhdistäminen onnistui 15 minuutissa.
⭐⭐⭐⭐⭐ 14. syyskuuta 2022
Ritva Nuotio
Pitää paikkansa tuo 1 minuutin hakemus. Suosittelen.

Tarinamme on sinunkin tarinasi

Olemme omistautuneet asiakkaillemme

Perinteisesti lainanhakijoita on kohdeltu kaikkia samalla tavalla; niin uusia kuin vanhoja asiakkaitakin. Mielestämme tämä perinteinen ajattelutapa on väärin.

Siksi perustimme Ilmanvakuuksia.fi lainapalvelun, jotta lainanhakija tuntisi saavansa henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua, jossa tarpeisiin vastataan parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluamme auttaa lainanhakijoita saamaan lainansa mahdollisimman edullisesti auttamalla heitä löytämään juuri heille parhaiten sopivat lainatarjoukset.

Oletko valmis aloittamaan?

Laina jota tarvitset. Nopeasti.

Tämä lainahakemus ei sido sinua mihinkään. Saat lainatarjoukset sitoumuksetta!

Täytä maksuton hakemus ja hae edullista lainaa heti tilille

Eikö säästösi riitä kattamaan jonkun pakollisen asian ostamista ja tarvitset rahat heti tilillesi? Rahaa voi tarvita yllättäviin menoihin esim. uuden puhelimen hankintaan, remonttiin, sisustamiseen tai uuden auton ostoon.

Pieni laina ilman vakuuksia voi helpottaa etenkin uuden puhelimen tai tietokoneen hankintaa. Vaikka rahantarve voi yllättää, muista käyttää aikaa lainojen vertailemiseen.

Sivustomme kautta pystyt kilpailuttamaan 500 – 60 000 euron lainat ja tarjolla olevat takaisinmaksuajat ovat 1-15 vuoden väliltä.

Hakemuksen täyttäminen ja lainojen kilpailuttaminen on maksutonta eikä se sido vielä lainan ottamiseen.

Tässä artikkelissa kerromme miten voit saada lainaa heti tilille, miten lainan todellinen vuosikorko määräytyy, kuka voi hakea lainaa ja miten lainanhakuprosessi käytännössä menee.

Mistä vakuudeton laina nopeasti tilille?

Monet pankit sekä rahoituslaitokset tarjoavat vakuudetonta lainaa ja nykypäivänä koko lainanhakuprosessi on mahdollista suorittaa netissä. Jokaisella pankilla on omanlainen korkotaso ja ehdot, jonka takia lainavertailua ei kannata jättää tekemättä.

Useimmat perinteiset kivijalkapankit ovat siirtäneet toimintansa myös verkkoon ja näiden lisäksi netissä on jo entuudestaan paljon digipankkeja. Yleensä digipankit pystyvät tarjoamaan paljon ketterämmät käsittelyajat mitä perinteiset kivijalkapankit.  

Lainan hakemisen lisäksi netissä on mahdollista hoitaa myös laskujen maksamisen ilman konttorissa käymistä.

Etenkin pieni laina heti tilille on mahdollinen, jos lainaa haetaan palvelun aukioloaikojen sisällä ja lainan käsittelyajat ovat nopeita. Tyypillisesti lainaa on mahdollista saada heti, mutta viimeistään laina kilahtaa asiakkaan tilille 1-2 arkipäivän kuluessa.

Valitse omiin tarpeisiisi sopiva vakuudeton laina

Tässä osiossa käymme tarkemmin läpi erilaisia vakuudettomia lainoja ja mihin tarkoitukseen mikäkin laina parhaiten soveltuu.

Pikalaina

Pikalainat ovat tyypillisesti vakuudettomia muutaman satasen lainoja. Lainojen takaisinmaksuaika on erittäin lyhyt muutamista viikoista muutamiin kuukausiin. Harva lainapalvelu enää tarjoaa pikavippejä, pikalainoja tai pikaluottoja.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on yleisin ja haetuin lainatuote, jonka lainasumma on yleensä 5000 – 25 000 euroa. Sivustomme kautta voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa jopa 60 000 euroon asti. Laina-ajat vaihtelevat 1-15 vuoden väliltä.

Yhdistelylaina

Yhdistelylaina hyödynnetään usein pienten lainojen yhdistämiseen. Nykypäivänä on erittäin yleistä, että liikkeet ja kaupat tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden maksaa ostamansa tuotteet osamaksulla. Osamaksujen lisäksi henkilöllö voi olla jo ennestään luottoja tai luottokorttivelkaa. Näin ollen rahaa voi kulua paljon kuukausitasolla pelkästään korkokulujen maksamiseen.

Tyypillisesti useat pienet lainat tulevat paljon kalliimmaksi kuin yksi isompi laina. Yhdistämällä lainat voit säästää huomattavasti rahaa ja talouden seuranta on helpompaa, kun maksettavanasi on vain yhden lainan kuukausierä. Samalla pystyt seuraamaan, miten paljon lainaa on vielä maksettavana.

Sivustomme kautta voit hakea yhdistelylainaa 500 – 60 000 euroa, voit siis kätevästi yhdistää ison kasan lainoja. Käytännössä lainojen yhdistämisprosessi aloitetaan nykyisten lainojen yhteen laskemisella.

Hakiessasi yhdistelylainaa kirjoita tämä laskemasi summa hakemukseen ja täytä loput hakemuksessa pyydetyt kohdat omilla tiedoillasi. Aloita vertailemaan saamiasi tarjouksia ja jos jokin niistä vastasi odotuksiasi, siirry allekirjoittamaan lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi.

Rahat maksetaan tilillesi heti tai viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa. Siirry maksamaan uudella edullisemmalla lainalla kaikki nykyiset avoinna olevat velat. Tämän jälkeen maksettavanasi on enää yhden lainan korko ja kustannukset.

Kertalaina

Kertalaina on lainatyyppi, joka maksetaan kerralla asiakkaan tilille. Tyypillisesti lainasumma on 200–500 euroa. On mahdollista saada kertalaina heti tilille.

Joustoluotto

Joustoluotto toimii luottokortin tavoin. Käytännössä asiakkaalle myönnetään luottoraja, jonka puitteissa voi tehdä tarvittavan kokoisia nostoja. Lainasummaa ei siis ole pakko nostaa tilille yhdellä kertaa.

Kauttamme voit hakea vakuudetonta joustoluottoa 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Joustoluotto on hyvä hätävara äkillisten menojen paikkaamiseksi. Esimerkiksi jos puhelin hajoaa tai kodin remontointiin laskettu budjetti ylittyy, tällöin voit tehdä noston joustoluottotililtäsi. Korko määräytyy aina nostetun lainasumman mukaan.

Lainan todellinen vuosikorko määräytyy aina henkilökohtaisesti

Lainojen todellinen vuosikorko määräytyy aina hakemukseen täyttämien tietojen pohjalta. Jokainen pankki tai rahoituslaitos tekee kaikille asiakkaille luottoanalyysin ja tarkistaa asiakkaan taustatiedot, jolla varmistetaan asiakkaan maksukyky. Todellinen vuosikorko ei ole sama kaikilla hakijoilla, jonka takia voitkin saada kaveriasi edullisemman koron lainallesi.

Kilpailutuksen avulla pystyt tarkistamaan mahdollisimman monen lainapalvelun tarjoaman korkotason.  Sivustomme hoitaa lainojen kilpailutuksen puolestasi ja tehtäväksesi jää täyttää maksuton sekä ei-sitova hakemus. Huomioithan, että pidempi lainaa-aika kasvattaa lainakuluja ja korkoa, jonka takia lainaehtoihin tulee tutustua huolellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Suosittelemme käyttämään lainalaskuria, josta näet suuntaa antavan arvion lainan korosta ja kuluista. Huomioithan, että nämä luvut eivät välttämättä kerro lopullista korkotaso ja sen selvittämiseksi kannattaakin täyttää ei-sitova hakemus. Todelliseen vuosikorkoon vaikuttaa mm. lainasumma ja takaisinmaksuaika, lainanantaja sekä hakijan tiedot. Tästä syystä lainalaskuri ei pysty ilmoittamaan lopullista korkotasoa ja se selviää vasta saamistasi lainatarjouksista.

Kuka voi hakea vakuudetonta lainaa?

Jokaisella lainanantajalla on omanlaiset ehdot, jotka hakijan tulee täyttää.

Yleisesti hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot. Meidän sivustoamme on mahdollista käyttää, kunhan hakija on vähintään 20-vuotias.

Kun puhutaan vakuudettomasta lainasta, et tarvitse sen hakemiseen vakuuksia tai takaajia. Vakuuksien sijaan luotonantaja arvostaa enemmän sitä, että hakija on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti ja hänen taloudellinen tilanteensa on vakaalla pohjalla. Nämä asiat toimivat luotonantajalle todisteena siitä, että hakija selviytyy lainan takaisinmaksamisesta ajallaan ja ongelmitta.

Vakuudetonta lainaa on mahdollista hakea yhteishakijan kanssa. Yhteishakija kannattaa liittää hakemukseen varsinkin, jos kyseessä on suurempi lainasumma. Yhteishakija myös parantaa lainamahdollisuuksia ja on suurempi todennäköisyys saada lainalle pienempi korko sekä joustavammat ehdot.

Näin haet lainaa heti tilillesi

Ennen lainan hakemista, mieti seuraavia asioita:

  1. Mihin tarvitset lainaa: Pyri tunnistamaan lainatarpeesi. Tarvitsetko lisärahoitusta esimerkiksi kodinkoneen hankintaan, auton ostoon, remonttiin, lomamatkaan tai jonkun muun pitkäaikaisen haaveen toteuttamiseen. Aina ennen lainan hakemista, mieti onko lainan hakeminen välttämätöntä.
  2. Kuinka paljon tarvitset lainaa: Lainasummat vaihtelevat lainantarjoajan mukaan. Useammista paikoista voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa 500 – 60 000 euroa. Lainasumman suuruuteen vaikuttaa hakijan tarve sekä hänen tulonsa ja taloudellinen tilanne. Laske tarkasti, miten paljon tarvitset lainaa ja vältä hakemasta ylimääräistä lainaa.
  3. Valitse oikea lainatyyppi: Mieti minkälaista lainaa tarvitset. Onko kyseessä kulutusluotto vai joustoluotto. Lainatyyppi määräytyy sen mukaan, onko tarkoituksenasi hakea kertaluontoista vai jatkuvaa lainaa. Kulutusluotto soveltuu käyttötarkoitukseen, jossa tarvittava rahasumma tiedetään etukäteen. Joustoluotto taas puolestaan soveltuu jatkuvaan rahantarpeeseen tai jos esimerkiksi asunnon remonttiin käytettävää rahasummaa ei tiedetä etukäteen.
  4. Valitse itsellesi sopiva laina-aika: Luoton takaisinmaksuaika määräytyy maksukykysi ja henkilökohtaisten tietojesi perusteella. Lainasumma tulee kaikissa tilanteissa maksaa takaisin sovitussa aikataulussa. Valitse sellainen laina-aika, jonka puitteissa pystyt lyhentämään lainaa ongelmitta.

 

Ilmanvakuuksia tarjoaa yksinkertaisen ja helpon tavan saada lainaa heti tilille. Parhaimmassa tapauksessa yksi hakemus voi tavoittaa useiden pankkien tai rahoituslaitoksien tarjoukset.

Lainanhakuprosessi kiteytettynä:

Valitse sivustolta löytyvästä hakemuksesta tarvittava lainasumma ja takaisinmaksuaika, lähetä hakemus eteenpäin. Vertaile saamiasi tarjouksia ja valitse niiden joukosta edullisin sekä tarpeisiisi sopivin. Viimeistele hakemus luotonantajan sivustolla. Nopeimmillaan saat rahat tilillesi heti.

Lainaa heti tilille – UKK

Kuka voi hakea lainaa 

Meidän kauttamme on mahdollista saada lainatarjouksia, kunhan on vähintään 20-vuotias, puhtaat luottotiedot, säännölliset palkka- tai eläketulot

Kuinka paljon voin saada vakuudetonta lainaa? 

Kauttamme voi hakea 500-60 000 euron lainaa ilman vakuuksia

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa? 

Lainojen kilpailuttamisen avulla voit säästää jopa satoja euroja lainanhoitokuluissasi. Kilpailutus kannattaa tehdä tasaisinväliajoin, jotta vältyt maksamasta lainastasi liikaa.

Mistä saan edullisen lainan ilman vakuuksia? 

Täytä maksuton hakemus ja saat useita lainatarjouksia vertailtavaksesi. Useiden lainatarjouksien avulla saat paremman kokonaiskuvan lainamarkkinatilanteesta ja täten erotat tarjonnasta edullisimman lainavaihtoehdon.

Mikä on vakuudeton laina? 

Vakuudeton laina tarkoittaa sitä, ettet tarvitse sen hakemiseen erillistä vakuutta

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia? 

Vakuudettoman lainan hakeminen ei vaadi erillisiä vakuuksia tai takaajia

Voinko hakea lainaa yhdessä puolisoni kanssa? 

Lainaa yhteishakijan kanssa on järkevää etenkin, jos tulosi ovat riittämättömät tai haluat saada lainallesi paremman koron tai joustavammat ehdot. Yleisesti yhteishakija on oma puoliso tai muu lähenen sukulainen.