Lainaa ulkomailta. Turvallisesti.

Useiden suomalaisten pankkien ja rahoituslaitoksien tarjonnasta löytyy myös ulkomaisia lainantarjoajia. Voit saada lainatarjouksia ulkomaisilta toimijoilta, kun täytät sivustoltamme löytyvän maksuttoman hakemuksen.

500€60 000€
Ilmanvakuuksia.fi palvelun käyttäminen on ilmaista. Saat useita lainatarjouksia eteesi nopealla 1 minuutin hakemuksella. Lainaa voi hakea aina 500€ jopa 60 000€ asti ilman vakuuksia ja takaajia.

Miten Ilmanvakuuksia.fi toimii?

1. Täytä ilmainen hakemus

Hakemuslomakkeen täyttäminen vie keskimäärin 1 minuutin. 

2. Selaa lainatarjouksia

Saat heti hakemuksen lähetettyäsi eteesi useita lainatarjouksia, joista saat itse valita mieleisimmän.

3. Valitse sopiva lainatarjous

Valittuasi lainatarjouksen, siirry viimeistelemään hakemus luotonantajan sivuille ja saat rahat nopeasti tilille.

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä sido mihinkään.

Asiakkaidemme kokemuksia

4,6⭐⭐⭐⭐⭐
Perustuu 1279 arvosteluun verkossa.
⭐⭐⭐⭐⭐ 3. lokakuuta 2022
Ville Mäkitalo
Nopea ja asiallinen palvelu!
⭐⭐⭐⭐⭐ 2. lokakuuta 2022
Maiju Nieminen
Mukava ja helppo palvelu. Laina löytyi nopeasti!
⭐⭐⭐⭐⭐ 16. syyskuuta 2022
Vesa Pudas
Lainojen yhdistäminen onnistui 15 minuutissa.
⭐⭐⭐⭐⭐ 14. syyskuuta 2022
Ritva Nuotio
Pitää paikkansa tuo 1 minuutin hakemus. Suosittelen.

Tarinamme on sinunkin tarinasi

Olemme omistautuneet asiakkaillemme

Perinteisesti lainanhakijoita on kohdeltu kaikkia samalla tavalla; niin uusia kuin vanhoja asiakkaitakin. Mielestämme tämä perinteinen ajattelutapa on väärin.

Siksi perustimme Ilmanvakuuksia.fi lainapalvelun, jotta lainanhakija tuntisi saavansa henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua, jossa tarpeisiin vastataan parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluamme auttaa lainanhakijoita saamaan lainansa mahdollisimman edullisesti auttamalla heitä löytämään juuri heille parhaiten sopivat lainatarjoukset.

Oletko valmis aloittamaan?

Laina jota tarvitset. Nopeasti.

Tämä lainahakemus ei sido sinua mihinkään. Saat lainatarjoukset sitoumuksetta!

Lainaa ulkomailta nopeasti

Joskus elämässä voi tulla eteen sellainen tilanne, että rahat eivät yksinkertaisesti riitä kattamaan kaikkia menoja, jolloin ainoaksi vaihtoehdoksi jää hakea vakuudetonta lainaa.

Esimerkiksi jos kodikone hajoaa äkillisesti eikä sillä hetkellä ole varaa ostaa uutta tai autoon tulee joku vika mikä pitäisi saada korjattua nopeasti.

Tällaisissa tilanteissa lainan hakeminen voi jäädä ainoaksi vaihtoehdoksi. Suomestakin on mahdollista saada edullista ja matalakorkoista lainaa, mutta jossain tapauksissa myös ulkomainen lainantarjoaja voi olla potentiaalinen vaihtoehto. Ulkomailta on mahdollista saada jopa paljon nopeammalla aikataululla lainaa, kuin Suomesta.

Sivustoltamme löytyvä maksuton hakemus on nopeasti täytettävä ja parhaimmillaan voit saada ensimmäiset lainatarjoukset muutamissa minuuteissa. Varsinkin pienemmät lainasummat voidaan maksaa tilillesi jopa saman päivän aikana, mutta viimeistään laina kilahtaa tilillesi 1-2 arkipäivän kuluessa.

Miten voin saada lainaa ulkomailta?

Lainanhakuprosessi on käytännössä samanlainen mitä suomessakin. Ilmanvakuuksia lainahakemus lähetetään kilpailutettavaksi ulkomaisille sekä suomalaisille luotonmyöntäjille.

Niin suomalaisilla kuin ulkomaisilla pankeilla on käytössään samanlainen järjestelmä. Voit siis hakea lainaa esimerkiksi Norjasta tai Virosta.

Seuraavassa osiossa paneudumme tarkemmin Suomessa toimiviin ulkomaisiin lainanmyöntäjiin ja kerromme miten voit hakea lainaa Norjasta, Ruotsista, Virosta ja Espanjasta.

Suomessa toimivat ulkomaiset lainanmyöntäjät

Lainan hakeminen on yksinkertainen ja nopea prosessi. Me Ilmanvakuuksia pyrimme auttamaan asiakkaita löytämään netin parhaat lainatarjoukset hetkessä. Kauttamme voit kilpailuttaa niin suomalaiset kuin ulkomaisetkin lainantarjoajat. Käydäänpäs seuraavaksi läpi minkälaisia rahoituslaitoksia ulkomailta löytyy.

Lainaa Norjasta

Tunnetuimpiin norjalaisiin lainanmyöntäjiin lukeutuu Instabank ja Bank Norwegian. Etenkin norjalaisilta rahoituslaitoksilta on mahdollista saada suurempia lainoja. Esimerkiksi Instabank tarjoaa vakuudetonta lainaa jopa 50 000 euroon asti ja Bank Norwegianin kautta on mahdollista hakea lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Norjalaisten pankkien tarjoamien lainojen korko on erittäin kilpailukykyinen ja parhaimmillaan voit saada hyvillä ehdoilla varustetun matalakorkoisen lainan. Varsinkin suuremmat lainat edellyttävät hakijalta säännöllisiä ja korkeampaa tulotasoa. Jos hakijan tulot ovat riittämättömät ja sen myötä laina voi jäädä saamatta, kannattaa harkita hakevansa lainaa yhteishakijan kanssa.

Rinnakkaishakijan kanssa voit saada suuremmalle lainasummalle joustavammat ehdot sekä matalamman koron.

Norjalaisilla pankeilla voi olla myös korkeampi ikävaatimus ja esimerkiksi Instabank sekä Bank Norwegian edellyttää lainanhakijalta 23 vuoden ikää.

Lainaa Ruotsista

Ruotsalaiset pankit tarjoavat myös erittäin kilpailukykyisiä ja edullisia vakuudettomia lainoja. Norjan tapaan ruotsalaiset pankit tunnetaan nopeista käsittelyajoista.

Ruotsista on mahdollista saada myös suurempaa lainaa ilman vakuuksia. Lainan saamiseksi hakijalta voidaan kuitekin edellyttää tiettyä minimitulorajaa. Esimerkiksi tunnettu ruotsalainen pankki Nordax Bank vaatii hakijalta vähintään 15 000 euron vuosituloja.

Pääsääntöisesti ulkomaisilla pankeilla on samanlaiset ehdot mitä Suomessa eli hakijan luottotiedot tulee olla puhtaat ja tulojen vakaat sekä säännölliset.

Lainaa Virosta

Useiden suomalaisten lainanhakijoiden keskuudessa Viro on tunnettu jo pidemmän aikaa potentiaalisena lainantarjoajana. Etenkin virolaiset pikavipit ovat nousseet suomalaisten suosioon. Kuitenkin tiukennettujen lainsäädäntöjen vuoksi virolaiset lainanmyöntäjät ovat vähentyneet Suomen lainamarkkinoilla.Tiukennetuista lainanantokriteereistä huolimatta Suomesta löytyy edelleen muutamia virolaisia lainanmyöntäjiä. Esimerkiksi suosituimpia ja tunnetuimpia ovat Bondora ja Bigbank.

Virolaiset lainanmyöntäjät ovat keskittyneet tarjoamaan suomalaisille asiakkaille pieniä ja helposti haettavia lainoja. Suurin osa virolaisista pankeita myöntää lainaa Suomessa, mutta heidän liiketoimintansa on rekisteröity Viroon.

Lainaa Espanjasta

Yksi tunnetuin Suomessa toimivista espanjalaisista lainanmyöntäjistä on Santander. Santander tarjoaa suomalaisille asiakkaille vakuudetonta lainaa aina 50 000 euroon asti. Lainoille on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa jopa 10 vuotta, mutta halutessaan takaisinmaksun voi suorittaa nopeamminkin ilman lisäkuluja.

Espanjalaisten pankkien asettamat perusvaatimukset ovat samanlaiset mitä muillakin toimijoilla. Santander edellyttää, että luottotiedot tulee olla kunnossa, tulot ennen veroja 1500 euroa kuukaudessa ja ikä vähintään 24 vuotta. Kulutusluottojen lisäksi Santander tarjoaa ajoneuvorahoitusta.

Voinko saada lainaa ulkomailta ilman luottotietoja?

Yleisesti ottaen kaikki lainanmyöntäjät edellyttävät asiakkailtaan puhtaita luottotietoja. Olipa kyseessä suomalainen tai ulkomainen rahoituslaitos, tulee asiakkaan luottotiedot ja raha-asiat olla kunnossa.

Puhtaat luottotiedot antavat lainanmyöntäjälle kuvan siitä, että asiakas on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti ja lainan takaisinmaksaminen pitäisi sujua ongelmitta. Voit kuitenkin täyttää sivustoltamme löytyvän maksuttoman hakemuksen ja tarkistaa lainamahdollisuutesi.

Suomalainen laina ulkomailta

Voit hakea suomalaista lainaa tunnetun rahoituslaitoksen Ferratumin avulla, vaikka sen toiminta tapahtuukin Maltalta käsin. Ferratum tarjoaa lainaa muutamista tuhansista euroista aina 30 000 euroon asti. Palvelun tarjoamille lainoille on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa 1-10 vuotta.

Ferratum edellyttää, että hakija on 22-vuotias ja hänen luottotietonsa ovat kunnossa. Palvelu haluaa olla asiakkaan tukena aina arjen taloudenhallinnasta taloudellisten haaveiden toteuttamiseen. Rahoituslaitoksen kautta haettujen lainojen takaisinmaksuaika ei ole kiveen hakattu, sillä tarvittaessa voit maksaa lainasi takaisin sovittua nopeammin ilman lisäkustannuksia.

Kannattaako lainan hakeminen ulkomaisesta pankista?

Joissain tapauksissa voi olla jopa järkevämpää hakea lainaa ulkomaisesta pankista. Esimerkiksi jollain ulkomaisella rahoituslaitoksella voi olla jopa suomalaista pankkia nopeammat käsittelyajat. Jos et ole satavarma mistä lainaa kannattaa hakea, suosittelemme käyttämään lainojen kilpailutusta.

Lainan kilpailutus tarjoaa yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja näin ollen saat kattavamman kuvan lainamarkkinatilanteesta. Kilpailutuksessa on mukana niin suomalaisia, että ulkomaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia.

Yhdistelylaina ulkomailta

Perinteisten kulutusluottojen lisäksi useiden ulkomaisten pankkien avulla voit myös yhdistää lainasi. Lainojen yhdistäminen on järkevää etenkin, jos maksettavanasi on useita korkeakorkoisia kulutusluottoja tai osamaksuja.

Suurempi laina tulee huomattavasti edullisemmaksi mitä useat pienet lainat. Se myös helpottaa lainan takaisinmaksamista, kun muistettavanasi on vain yhden lainan eräpäivä. Täytä Ilmanvakuuksia maksuton hakemus ja voit saada useita yhdistelylainatarjouksia.

Kuka voi hakea lainaa ulkomailta?

Tyypillisesti lainanhakijalta vaaditaan 18 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja, pysyvää osoitetta suomessa, verkkopankkitunnuksia ja säännöllisiä tuloja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainasi, kunhan olet vähintään 20-vuotias sekä luottotietosi ovat puhtaat ja tulot säänölliset.

Miten voin saada lainaa ulkomailta suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla?

Lainan hakeminen on samanlaista niin ulkomaisten kuin kotimaistenkin toimijoiden kautta. Koko lainanhakuprosessi tapahtuu verkossa omia verkkopankkitunnuksia käyttäen.

Lainaa ulkomailta - UKK

Onko lainaa ulkomailta mahdollinen?

Kyllä on. Useimmat lainanmyöntäjät toimivat myös Suomen lainamarkkinoilla. Ilmanvakuuksia lainahakemus voi parhaimmillaan tavoittaa niin suomalaiset kuin ulkomaisetkin lainantarjoajat.

Kuinka paljon voin hakea vakuudetonta lainaa ulkomailta?

Kauttamme voit kilpailuttaa ulkomaisten toimijoiden tarjoamat lainat aina 60 000 euroon asti.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa?

Nopeimmillaan laina voi näkyä tililläsi jopa saman päivän aikana, mutta viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Käytännössä vakuudettoman lainan hakemiseen ei edellytetä vakuuksien käyttämistä. Lainan hakeminen ilman takaajia on myös mahdollinen, mutta jos kyseessä on suurempi lainasumma, kannattaa rinnakkaishakijan ottamista harkita. On paljon todennäköisempää, että yhteishakijan kanssa haetulle lainalle annetaan paremmat ehdot sekä matalampi korko.

Mikä on paras ulkomainen lainantarjoaja?

Kaikki ulkomaiset lainantarjoajat ovat luotettavia. Parhaimman ulkomaisen lainantarjoajan löytämiseksi kannattaa kilpailuttaa lainat. Saat useita erilaisia lainatarjouksia, joiden joukosta voit löytää itsellesi parhaimman.