Lainaa verkkopankkitunnuksilla. Turvallisesti.

Lainan hakeminen on nykyään erittäin helppoa ja koko prosessi hoituu yksinkertaisesti verkossa. Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu verkkopankkitunnuksia käyttäen ja rahat voidaan maksaa tilillesi jopa saman päivän aikana.

Täytä maksuton hakemus ja tarkista minkälaista lainaa voit saada.

500€60 000€
Ilmanvakuuksia.fi palvelun käyttäminen on ilmaista. Saat useita lainatarjouksia eteesi nopealla 1 minuutin hakemuksella. Lainaa voi hakea aina 500€ jopa 60 000€ asti ilman vakuuksia ja takaajia.

Miten Ilmanvakuuksia.fi toimii?

1. Täytä ilmainen hakemus

Hakemuslomakkeen täyttäminen vie keskimäärin 1 minuutin. 

2. Selaa lainatarjouksia

Saat heti hakemuksen lähetettyäsi eteesi useita lainatarjouksia, joista saat itse valita mieleisimmän.

3. Valitse sopiva lainatarjous

Valittuasi lainatarjouksen, siirry viimeistelemään hakemus luotonantajan sivuille ja saat rahat nopeasti tilille.

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä sido mihinkään.

Asiakkaidemme kokemuksia

4,6⭐⭐⭐⭐⭐
Perustuu 1279 arvosteluun verkossa.
⭐⭐⭐⭐⭐ 3. lokakuuta 2022
Ville Mäkitalo
Nopea ja asiallinen palvelu!
⭐⭐⭐⭐⭐ 2. lokakuuta 2022
Maiju Nieminen
Mukava ja helppo palvelu. Laina löytyi nopeasti!
⭐⭐⭐⭐⭐ 16. syyskuuta 2022
Vesa Pudas
Lainojen yhdistäminen onnistui 15 minuutissa.
⭐⭐⭐⭐⭐ 14. syyskuuta 2022
Ritva Nuotio
Pitää paikkansa tuo 1 minuutin hakemus. Suosittelen.

Tarinamme on sinunkin tarinasi

Olemme omistautuneet asiakkaillemme

Perinteisesti lainanhakijoita on kohdeltu kaikkia samalla tavalla; niin uusia kuin vanhoja asiakkaitakin. Mielestämme tämä perinteinen ajattelutapa on väärin.

Siksi perustimme Ilmanvakuuksia.fi lainapalvelun, jotta lainanhakija tuntisi saavansa henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua, jossa tarpeisiin vastataan parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluamme auttaa lainanhakijoita saamaan lainansa mahdollisimman edullisesti auttamalla heitä löytämään juuri heille parhaiten sopivat lainatarjoukset.

Oletko valmis aloittamaan?

Laina jota tarvitset. Nopeasti.

Tämä lainahakemus ei sido sinua mihinkään. Saat lainatarjoukset sitoumuksetta!

Lainaa verkkopankkitunnuksilla nopeasti netistä

Elämässä voi tulla eteen tilanteita, jossa voidaan tarvita avuksi ulkopuolista rahoitusta. Esimerkiksi jos puhelin tai tietokone hajoaa ja työn tekemisestä ei tule mitään ilman näitä laitteita. Myös esimerkiksi pyykinpesukone tai tiskikone voi sanoa itsensä irti ja kauhea pyykki- tai tiskivuori voi aiheuttaa etenkin suuren perheen talouteen kauhean kaaoksen.

On hyvin mahdollista, että olet ehtinyt elämäsi aikana kerryttämään jotakin säästöjä, mutta välttämättä nekään ei riitä kattamaan näitä rahoitustarpeita.

Apu voi löytyä vakuudettomasta lainasta. Voit hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla helposti ja nopeasti sivustoltamme löytyvän hakemuksen avulla. Hakemuksesi lähetetään kilpailutettavaksi yli 25 luotonantajalle.

Tässä artikkelissa paneudumme tarkemmin siihen, miten voit saada lainaa verkkopankkitunnuksillasi. Kerromme myös tavan, jolla hakemuskesi voi tavoittaa jopa 25 lainatarjousta. Löydät myös vastaukset mm. siihen kuka voi hakea vakuudetonta lainaa, mistä sitä voi hakea verkkopankkitunnuksilla ja missä tilanteissa voit saada kielteisen lainapäätöksen.

Parhaimmillaan yksi hakemus tavoittaa jopa 25 lainatarjousta

Riippumatta hakemasi lainan käyttötarkoituksesta, kannattaa lainat aina kilpailuttaa. Sen avulla voit tehdä merkittäviä säästöjä.

Kun valitset kalliin lainavaihtoehdon sijaan edullisen lainan, korkokulut ja tilinhoitomaksut alenevat sekä sinulle jää kuukausitasolla enemmän rahaa käyttöön.

Uusien lainojen lisäksi myös olemassa olevat lainat kannattaa kilpailuttaa tasaisin väliajoin. Kilpailutus on kannattavaa tehdä vähintään kerran vuodessa, jotta lainasi korkotaso ja hinnoittelu ovat ajan tasalla ja mahdollisimman edullisia.

Netin ihmeellinen maailma on mahdollistanut sen, että nykyään ei enää tarvitse lähettää omaa hakemusta jokaiseen rahoituslaitokseen tai pankkiin, vaan yksi hakemus voi tavoittaa jopa 25 pankkia.

Yhdistelylainan avulla voit tehdä selvää säästöä

Nykypäivänä lähes kaikki verkkokaupat tai kivijalkaliikkeet tarjoavat maksutapoina osamaksua. Maksutapana osamaksu voi tuntua helpolta tavalta saada jokin tuote heti, jos esimerkiksi oma rahatilanne on sillä hetkellä huono.

Loppujen lopuksi voidaan päätyä sellaiseen tilanteeseen, että avoimia osamaksuja on useaan eri paikkaan. Useiden osamaksujen tai luottojen maksamista voi helpottaa lainojen yhdistäminen, sillä usein yksi suurempi laina tulee paljon edullisemmaksi mitä useat pienet lainat.

Ennen lainojen yhdistämistä laske kaikki nykyiset osamaksut ja lainat yhteen sekä selvitä kuukausierät ja luottojen korkotaso. Jos mahdollista hae lainaa vain sen verran, että se kattaa kaikki avoimet osamaksut ja kulutusluotot.

Hae yhdistelylainaa asettamalla tarvitsemasi lainasumma Ilmanvakuuksia sivustolta löytyvään lainalaskuriin. Näet samalla suuntaa antavan kuukausierän ja kustannukset.

Lainojen todellinen vuosikorko on aina hakijakohtainen, joten se selviää vasta lopullisesta lainatarjouksesta.

Täytä Ilmanvakuuksia maksuton lainahakemus ja valitse tarjolla olevista vaihtoehdoista edullisin laina. Jos päätät ottaa lainan vastaan, voit allekirjoittaa sopimuksen kätevästi verkkopankkitunnuksilla. Mikäli hakemasi lainasumma on pieni, voit nopeimmillaan saada rahat tilillesi jopa heti, kuitenkin viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa.

Nyt voit maksaa uudella edullisemmalla lainalla kaikki avoimet osamaksut tai luotot kerralla pois. Tämän jälkeen maksettavanasi on vain yhden lainan kuukausierä. On myös hyvin mahdollista, ettet saanut riittävästi lainaa nykyisten lainojesi kuittaamiseksi. Tällaisessa tilanteessa kannattaa kuitenkin maksaa pois kaikki korkeakorkoisimmat lainat tai osamaksut.

Ilmanvakuuksia tarjoaa yksinkertaisen tavan hakea lainaa netistä pankkitunnuksilla

Ilmanvakuuksia on 100 % suomalainen palvelu, joka kilpailuttaa asiakkaiden lainat yhteistyökumppaneidensa avulla. Palvelu tekee yhteistyötä yli 25 luotettavan rahoituslaitoksen sekä pankin kanssa. Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta eikä se sido vielä mihinkään.

Palvelumme kautta voit saada lainatarjouksia, joiden lainasumma on 500 – 60 000 euroa. Lainoille on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa 1-15 vuotta. Voit pyytää kauttamme lainatarjouksia, kunhan olet vähintään 20-vuotias, omaat puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainasopimuksen allekirjoittamiseen tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Kuka voi hakea vakuudetonta lainaa?

Yleisesti kaikki lainantarjoajat edellyttävät hakijoilta täysi-ikäisyyttä, puhtaita luottotietoja ja säännöllisiä tuloja.

Vakuudeton laina ei edellytä vakuuksien tai takaajien käyttämistä. Vaikka et olisikaan varma lainatarpeestasi, voit täyttää ilmaisen hakemuksen ja tarkistaa millaisen korkotason voit saada lainallesi.

Jotkut lainantarjoajat voivat edellyttää asiakkailtaan esimerkiksi korkeampaa ikää. Sivustomme käyttäminen edellyttää, että hakija on vähintään 20-vuotias.

Joissain tapauksissa on järkevää hakea vakuudetonta lainaa yhteishakijan kanssa. Tällöin voit saada lainallesi edullisemman korkotason sekä joustavammat ehdot.

Mitä tarkoittaa vakuudeton laina?

Käytännössä vakuudettoman lainan hakeminen ei edellytä vakuuksien käyttämistä. Se on kuitenkin usein hiukan kalliimpi mitä vakuudellinen laina. Palvelumme tekee yhteistyötä sellaisten toimijoiden kanssa, joiden kautta on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuuksien sijaan hakijan säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot antavat lainanmyöntäjälle positiivisen kuvan hakijasta.

Vakuudettoman lainan voi käyttää haluamallaan tavalla eikä useimmat lainapalvelut edellytä käyttötarkoituksen kertomista lainanhaun yhteydessä.

Meidän avullamme voit toteuttaa niin pienemmät kuin suuremmatkin hankinnat. Tyypillisesti vakuudettomia kulutusluottoja haetaan suurempiin hankintoihin kuten auton ostamista varten tai esimerkiksi remontin rahoittamiseen.

Nettilaina on mahdollista saada paljon nopeammin mitä perinteinen pankkilaina. Pankkien käsittelyajat voivat pahimmillaan kestää jopa useita viikkoja, kun taas nettilainat voidaan käsitellä jopa saman päivän aikana.

Miksi en saanut lainaa?

Kielteiseen luottopäätökseen johtaneita syitä voi olla useita. Yleensä hakijalle annetaan kielteinen luottopäätös, jos hänen luottotiedoissaan on maksuhäiriömerkintä, tulot ovat riittämättömät tai epäsäännölliset tai hakijalla on jo entuudestaan liikaa avoimia lainoja.

Suosittelemme että olet yhteydessä luotonantajaasi ja kysyt miksi et saanut lainaa, jos mikään näistä edellä mainituista syistä ei johtanut saamaasi kielteiseen lainapäätökseen.

Voinko saada lainaa ilman pankkitunnuksia?

Yleisesti ottaen ei ole mahdollista saada lainaa ilman pankkitunnuksia, mutta jotkut palvelut hyväksyvät myös mobiilivarmenteen käyttämisen. Se kuitenkin edellyttää, että hakijalla on käytössään puhelin.

Jos pankkitunnuksien käyttäminen ei ole mahdollista, suosittelemme valitsemaan sellaisen rahoituslaitoksen, joka hyväksyy tunnistautumistavaksi mobiilivarmenteen.

Lainaa verkkopankkitunnuksilla – UKK

Miksi lainaa kannattaa hakea verkkopankkitunnuksilla?

Lainan hakeminen verkkopankkitunnuksilla on nykypäivänä hyvin yksinkertaista. Se tarjoaa tavan saada rahaa tilille jopa heti tai saman päivän aikana. Jos valitsemasi rahoituslaitoksella on käytössään kanssasi sama pankki, voit saada rahaa tilille heti.

Mistä paikoista voin hakea lainaa pankkitunnuksilla?

Melkein jokainen luotonantaja myöntää lainaa verkkopankkitunnuksilla. Ilman verkkopankkitunnuksia lainan saaminen voi olla hankalaa, paitsi jos palvelu hyväksyy mobiilivarmenteen.

Käytännössä jos omaat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, voit hakea lainaa lähes jokaisesta nettipankista.

Voinko hake lainaa verkkopankkitunnuksilla turvallisesti?

Lainan hakeminen verkkopankkitunnuksilla on täysin turvallista ja tunnistautuminen tapahtuu suojatussa yhteydessä. Voit siis huoletta käyttää lainan hakemiseen verkkopankkitunnuksia. Tarkista kuitenkin aina ennen pankkitunnuksien käyttämistä, että kyseessä on turvallinen ja aito pankin sivusto.